Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

Στη Ρηγίλλης ο Χαρβαλιάς


Καθήκοντα συμβούλου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, επί θεμάτων επικοινωνίας, αναλαμβάνει και επισήμως ο πρώην διευθυντής του «Έθνους» Γιώργος Χαρβαλιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr, ο γνωστός δημοσιογράφος τα βρήκε σε όλα με τον Αντώνη Σαμαρά, αναφορικά με τον ρόλο που θα έχει εφεξής στη.. χάραξη της επικοινωνιακής στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας, και θα προσφέρει με την εμπειρία και τις γνώσεις του σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο Γιώργος Χαρβαλιάς, προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, βρέθηκε επί σειρά ετών στο τιμόνι του «Έθνους», από το πόστο του διευθυντή της ναυαρχίδας του Ομίλου Μπόμπολα, και πιστώνεται την κυκλοφοριακή της άνοδο, σε μια περίοδο κατά την οποία τα έντυπα ΜΜΕ εμφανίζονται θνησιγενή. Αποχώρισε δε από το Συγκρότημα προ μηνών, όταν διαφώνησε ανοικτά με την ιδιοκτησία, για την πρόθεσή της να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων, λόγω της κρίσης.
Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Χαρβαλιάς «τα έβαλε» με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, κατά την προ μηνών επίσκεψή του στην Αθήνα, όταν κατά τη διάρκεια στρογγυλής τράπεζας στην οποία παρακάθισε με Έλληνες δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι τα ελληνικά ΜΜΕ «μεγαλοποιούν» την κατάσταση στο Αιγαίο με τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από την τουρκική πολεμική αεροπορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών