Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

Η αποστασία είναι κληρονομική;


Τελικά, η εμφάνιση πατέρα και κόρης στα κανάλια, έθεσαν ένα σοβαρότατο ζήτημα για την πολιτική της χώρας, η οποία μέχρι πρότινος ήταν κληρονομική. Είναι και η αποστασία κληρονομική; Οι εξελίξεις όχι μόνο το επιβεβαιώνουν, αλλά επιτείνουν το σκεπτικό, αφού και η πολιτική σκοπιμότητα υπέρ τρίτων είναι επίσης κληρονομική…
Χθες, εμφανίστηκε ο πατέρας Μητσοτάκης για να...
συγκρουστεί με τη Νέα Δημοκρατία και δη τον Αντώνη Σαμαρά. Γιατί το έκανε; Για δύο λόγους (τουλάχιστον).
Ο πρώτος λόγος ήταν να εξυπηρετήσει την μεθόδευση δημιουργίας πολιτικού ζητήματος στη Νέα Δημοκρατία και να μετατοπίσει έτσι το ενδιαφέρον από τα ενσυνείδητα ψεύδη του υπουργού Οικονομικών για τις δηλώσεις Γιούνκερ, αλλά και για να εξυπηρετήσει γενικότερα την κυβέρνηση Παπανδρέου και τον ίδιο τον πρωθυπουργεύοντα για τα όσα επώνυμα κατήγγειλε ο κύριος Γιούνκερ για το σκεπτικό και τις πράξεις του σημερινού πρωθυπουργού.
Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο ο αποστάτης της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας (μέχρι προχθές έτσι τον αποκαλούσε σύσσωμο ΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ) βγήκε στο “ γυαλί”, ήταν για να εξυπηρετήσει την προβολή της μονάκριβής του κόρης, της Ντόρας Μπακογιάννη – Κούβελου, την οποία επιθυμεί να δει πρωθυπουργό της χώρας κι έπειτα… θα αποδημήσει ευτυχισμένος.
Βέβαια, υπήρχε και τρίτος λόγος. Έπρεπε να εξυπηρετήσει τα Μegaλοκανάλια να καλύψουν την αποκάλυψη της ψευδούς προπαγάνδας, όταν την προηγούμενη ημέρα διερρύγνυαν τα ιμάτιά τους οι τηλεοπτικοί κυβερνητικοί εκπρόσωποι πως ο Γιούνκερ ενοούσε τον Καραμανλή ως τον πρωθυπουργό που ήταν ενήμερος για την οικονομία και που απευθυνόταν στους Έλληνες σαν λαό διεφθαρμένο!!! Ο Μητσοτάκης έπρεπε να κάνει το χατήρι στους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, προκειμένου να του χρωστάνε… χάρη! Και εν μέρει τα κατάφερε, αφού σήμερα όλοι ασχολούνται με τα όσα φαιδρά δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εις βάρος του κόμματος του οποίου υποτίθεται πως αποτελεί ιστορικό στέλεχος…
Εμείς, δεν θέλουμε να ελέγξουμε την ανηθικότητα του πολιτικού εγχειρήματος του κυρίου Μητσοτάκη, αφού δεν μας πέφτει λόγος. Εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία τον “ καληνύχτισε” και του έκλεισε την πόρτα, αφού και ο ίδιος ο (πρώην) επίτιμος έδειξε πως “ εργάζεται” υπέρ της κόρης και όχι υπέρ της Ν.Δ. Σαν πατέρας έκανε καλά, αλλά σαν πολιτικός επανέλαβε τον παλιό καλό εαυτό του… Είναι γνωστό, εξάλλου, πως η ιστορία κάνει κύκλους όταν δεν διδάσκεσαι από αυτήν.
Σήμερα, βγήκε η κόρη του κυρίου Μητσοτάκη, για να στηρίξει τον… πατέρα της!!! Και για όσους δεν γνωρίζουν, η Ντόρα Μπακογιάννη – Κούβελου ήταν επί χρόνια υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά και δήμαρχος Αθηναίων υπό την σκέπη και πάλι της Νέας Δημοκρατίας. Αχαριστία; Όχι! Απλά πρόκειται για πολιτική αυτοκτονία… Η κόρη ακολουθώντας πιστά τα βήματα του πατέρα της επαναλαμβάνει την ιστορία που αυτή έμαθε και την πολιτική που αυτή λάτρεψε.
Έτσι σχολιάζοντας την χθεσινή σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για την συνέντευξη Μητσοτάκη είπε μεταξύ άλλων:
«Τέτοιοι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι άλλο να πουν, δεν μπορούν να καληνυχτίζουν ανθρώπους που διαχρονικά έχουν προσφέρει, ξεχνώντας ότι αυτή η παράταξη έχει ιστορία… Ποιοί έβλαψαν και ποιοι στοίχισαν σε αυτήν την παράταξη διαχρονικά είναι καταγεγραμμένο».
Και ποιος άλλος βγήκε για να στηρίξει μέσα σε αυτόν τον πολιτικό ορυμαγδό τον Μητσοτάκη; Ο Πάγκαλος φυσικά…!!! Ο οποίος χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «λαϊκιστή του αισχίστου είδους», συμφωνώντας με την εκτίμηση του Μητσοτάκη ότι είναι αφελέστατη η άποψη ότι μπορούν να μειωθούν οι φόροι, να αυξηθούν τα εισοδήματα και να μειωθεί το έλλειμμα.
Να υποθέσουμε και εμείς οι αφελείς ότι τώρα που το ΠΑΣΟΚ οδεύει προς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα του… Γιώργου, ο κ. Πάγκαλος κάνει άνοιγμα προς την μειοψηφία Ευρυτανίας και Χανίων για να εξετάσουν από κοινού το πολιτικό μέλλον τους;
Ή μήπως τον βάζει ο ΓΑΠ να τα λέει αυτά και θα δούμε και μια συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το Μητσοτακέϊκο, για να έλθουν έτσι όλα στην θέση τους και να καταλάβουμε κι εμείς ότι μας δουλεύαν ψιλό γαζί από Αποστασίας και εντεύθεν.
Όλα δείχνουν πως η δύο οικογένειες θα επιχειρούσαν έναν προθανάτιο εναγκαλισμό και μία παράνομη (χωρίς την λαϊκή βούληση) διακυβέρνηση της χώρας… Και οι δύο οικογένειες (Παπανδρέου και Μητσοτάκη), εξάλλου, έχουν αποδείξει ιστορικά πως γνωρίζουν να συνεργάζονται με τον οποιονδήποτε, αρκεί να μπορούν να βρεθούν στην εξουσία. Αλαζονεία; Ίσως. Όμως κανείς ποτέ δεν απάντησε τι γίνεται με εκείνα τα οικόπεδα της οικογένειας Μητσοτάκη στις Κυκλάδες… Κανείς δεν αναρωτήθηκε για το “ πόθεν έσχες”, ούτε ακόμη και για το πόθεν αίσχος της πολιτικής αντίληψης των δύο οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών