Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

Με παλμό και ένταση η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος παρουσίασε χθες το απόγευμα στις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες το πρόγραμμα του συνδυασμού του για τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη του Πειραιά», στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πόλης που θα επιδιώκει την κοινωνική συνοχή, την οικονομική ευμάρεια, την περιβαλλοντική προστασία και την πολιτιστική ποιότητα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με...
την προβολή του βίντεο από την ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου στον ΟΛΠ, όπου στις 15 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο του Πειραιά και στη συνέχεια, με το βίντεο της παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα στις 6 Οκτωβρίου για να αφοσιωθεί στον Πειραιά.

    Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι παρευρισκόμενοι τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρο Δήμα που χαιρέτισε την εκδήλωση και διατράνωσε την πεποίθησή του για βέβαιη εκλογή του Βασίλη Μιχαλολιάκου και την υπερψήφισή όχι μόνο απ’ όλους τους Νεοδημοκράτες, αλλά από όλους τους Πειραιώτες.

    Ο αντιπρόεδρος του κόμματος, αφού έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου, έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο πρόγραμμα του συνδυασμού που φέρει την ονομασία «Μας ενώνει ο Πειραιάς» και επιβεβαίωσε με τις εύστοχες παρατηρήσεις του το οραματικό πλαίσιο του σχεδιασμού για ένα νέο Πειραιά που θα ανακτήσει τη χαμένη του Αρχοντιά.

    Παρευρέθηκε, επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Βουλευτής, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γραμματέας Τεκμηρίωσης Μενέλαος Δασκαλάκης,οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Αττικής Περικλής Αλεβίζος και Σπυρίδων Σπυρίδωνος, ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς που διαδέχθηκε τον Β. Μιχαλολιάκο μετά την παραίτησή του, οι πολιτευτές Κ. Κατσαφάδος, Ι. Βουτσινάς, Μ. Μπουκουβάλα, Μ. Τσέγκα και πολλοί άλλοι.

    Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στη συνέχεια, ανέπτυξε όλες τις πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού, που δίνει έμφαση και προτεραιότητα στην καθαριότητα, «θα ξεβρομίσουμε τον Πειραιά σε 60 ημέρες», τόνισε, στη δημιουργία χώρων πρασίνου, παρουσιάζοντας συγκεκριμένο σχέδιο, στον κοινωνικό τομέα,την επιχειρηματικότητα, αλλά και τα μεγάλα έργα που θα οδηγήσουν τον Πειραιά σε νέα αναπτυξιακή διάσταση.

    Παρουσίασε επίσης, στους παρευρισκόμενους έναν έναν τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και των πέντε διαμερισμάτων που έκαναν εντύπωση για τη μεγάλη συμμετοχή γυναικών και νέων, καθώς και για την πλήρη εκπροσώπηση περιοχών, επαγγελματικών, επιστημονικών, κοινωνικών και ειδικών ομάδων.

    Αξιοσημείωτος ήταν ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων και η ατμόσφαιρα κλίματος νίκης, που επικράτησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών