Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 12, 2014

Εικόνες φρίκης: Ισραηλινοί πολίτες «απολαμβάνουν» από ύψωμα τους βομβαρδισμούς κατά αμάχων Παλαιστινίων

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κανένας ευαίσθητος "δημοκράτης" δεν πρόκειται να αντιδράσει στη συνεχιζόμενη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από τους σιωνιστές. Και αυτό διότι οι σιωνιστές ελέγχουν μέσω της μασονίας τις κοινοβουλευτικές "δημοκρατίες" και την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ του πλανήτη.

Εικόνες που προκαλούν την φρίκη και τον αποτροπιασμό συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην Γάζα. Και δεν μιλάμε μόνο για το μπαράζ συνεχόμενων επιθέσεων των Ισραηλινών  σε βάρος αμάχων Παλαιστινίων, με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 80 (μεταξύ αυτών 20 παιδιά από ενός έως 14 ετών) και οι τραυματίες τους 600. 

Πολύ χειρότερο γεγονός, ίσως, να είναι η νοοτροπία που διέπει τους ίδιους τους ισραηλινούς πολίτες, οι οποίοι «απολαμβάνουν» τις δολοφονικές επιθέσεις του στρατού τους. Είναι πραγματικά σοκαριστική η εικόνα ισραηλινών σε...
παραλία απέναντι από την Λωρίδα της Γάζας, να κάθονται αμέριμνοι και να βλέπουν με ευχαρίστηση (όπως άλλωστε φαίνεται στην φωτογραφία) τους βομβαρδισμούς, οι οποίοι ενώ υποθετικά είχαν ως στόχο την Χαμάς στην πραγματικότητα πλήττουν αμάχους και κυρίως γυναικόπαιδα.

Η σοκαριστική και άθλια αυτή εικόνα δείχνει ισραηλινούς στην κορυφή του υψώματος Σντερόντ, να κοιτούν απέναντι στην Γάζα. Έχουν μαζί τους πλαστικές καρέκλες, αναψυκτικά, κάθονται, γελάνε, μιλάνε σε ευχάριστο τόνο, ενώ κάθε φορά που ακούν εκρήξεις στα παλαιστινιακά εδάφη χειροκροτούν! Επικροτούν, δηλαδή, τις μαζικές δολοφονίες αθώων ανθρώπων.

Θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε για το αν οι τόσο «ευαίσθητοι» στα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τύποι σαν τον Σόρος και τον Μουίζνιεκ θα βγάλουν κάποια καταδικαστική απόφαση, τόσο για τους βομβαρδισμούς όσο και για τις εικόνες ντροπής κάποιων που «απολαμβάνουν» τις μαζικές δολοφονίες.

Επειδή, όμως, δεν είμαστε αφελείς και γνωρίζουμε ότι η «ευαισθησία» τους έχει επιλεκτικό χαρακτήρα γι αυτό και δεν περιμένουμε τίποτα απ΄αυτούς. Το ίδιο, βεβαίως, συμβαίνει και με κάποια εγχώρια πρόσωπα, που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανήθικη και παράνομη δίωξη κατά την ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα οποία ούτε τώρα, αλλά ούτε και στο παρελθόν, έχουν διαμαρτυρηθεί για τις θηριωδίες αυτές. Αυτό έλειπε, να στενοχωρήσουν τον διεθνή σιωνισμό. Πώς θα έχουν την εύνοιά του μετά;

Αυτές οι φρικτές εικόνες, όμως, εκτός από τον σαφή αποτροπιασμό που προκαλούν σε κάθε εχέφρονα άνθρωπο, λειτουργούν και ως καθρέφτης στον οποίο απεικονίζεται όλη η υποκρισία, η ψευτιά και η παλιανθρωπιά κάποιων επαγγελματιών «αντιρατσιστών» και «αντιφασιστών» που έχουν επιδερμικό και επιλεκτικό «καταγγελτικό» λόγο για εγκληματικές ενέργειες.

Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. κατι ξερει Ο ΧΡΙΣΤΟΣ που τους ειπε οτι πατερας τους ειναι ο διαβολος ,εδω σταυρωσαν ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ τους αλλους λαους θα σεβαστουν; για αυτο τους μισει η ανθρωποτητα ,τουλαχιστον η πλειοψηφια ,παντα θα ειναι καταραμμενοι οβρεοι οπως ελεγε και η γιαγια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών