Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 12, 2014

ΕΘΝΟΣ (άρα Μπόμπολας): "Θα βγούμε ηττημένοι από τη δικαστική διαμάχη με τη Χρυσή Αυγή... Δεν είναι εγκληματική οργάνωση και ούτε υπάρχουν στοιχεία"

Άρθρο στη ναυαρχίδα της 'Χρυσαυγιάδας', "ΕΘΝΟΣ", έγραψε σήμερα ο Δικηγόρος - Συγγραφέας, Βασίλης Γκουρογιάννης για την τροπή που θα πάρει μελλοντικά η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Αναλύοντας τα ολισθήματα της Δικαιοσύνης ο δικηγόρος θεωρεί δεδομένη τη δικαστική ήττα του καθεστώτος και συγκεκριμένα της δικαστικής εξουσίας απέναντι στο Εθνικιστικό Κίνημα θεωρώντας ότι η οδός που ακολουθήθηκε είναι άνομη και αντισυνταγματική.
Η Χρυσή Αυγή θα ισχυροποιηθεί μέσα από αυτή τη διαδικασία θεωρεί ο δικηγόρος Γκουρογιάννης και πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής της είναι να..... ποινικοποιηθεί η ιδεολογία της ("δημοκρατικότατος" τρόπος αλλά να μην ξεχνιόμαστε ότι γράφει στην εφημερίδα του Μπόμπολα) καθώς τα υπόλοιπα περί "εγκληματικής οργάνωσης" είναι έωλα και θα εκπέσουν στο δικαστήριο και στη συνέχεια στη συνείδηση του κόσμου.

Διαβάστε αναλυτικά το σημείωμα - άρθρο:

Παρακολουθώντας ο μέσος νηφάλιος κοινωνικός άνθρωπος, της μέσης εμπειρίας και νοημοσύνης, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, αυτή τη μάχη που για καιρό τώρα διεξάγεται μεταξύ Δικαιοσύνης που καλείται να δαμάσει τον Μινώταυρο της Χρυσής Αυγής, και ο Μινώταυρος αμύνεται πότε με.....
τα κέρατα και πότε κρυμμένος στον πολυδαίδαλο λαβύρινθο της ιδεολογίας, φωνάζοντας ότι αδικείται, κάνει κάποιους συλλογισμούς και εκφράζει ανησυχία και προβληματισμό, όχι για το πού μπορεί να φτάσει η Χρυσή Αυγή σε ποσότητα ψήφων και θηριωδία (αυτό είναι γνωστό αν και... ανομολόγητο;) θέλει να φτιάξει κρεματόρια και θα το κάνει όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη με τις απανταχού αδελφούλες της «ιδεολογίες».
Η ανησυχία μας είναι για την Δικαιοσύνη, που δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τα ίδια όπλα και επειδή δεν δικαιούται, αναγκάζεται να φτάνει σε υπερβολές και σε καταχρηστικές ενέργειες φορώντας τα λευκά γάντια των ξιφομάχων. Η Δικαιοσύνη έχει φτάσει σε σημείο να υποχρεώνεται να κόβει τους δηλητηριώδεις καρπούς ενός δηλητηριώδους δέντρου αλλά να μην μπορεί (εκ του Συντάγματος και των καθιερωμένων αρχών της ελεύθερης έκφρασης των ιδεολογιών) να κόψει το δέντρο και να ξεριζώσει τις ρίζες του.
Νομίζω ότι έχει παγιδευτεί σε αυτό που λέγεται εγκληματική οργάνωση και θα πρέπει να το αιτιολογεί με τις αποφάσεις της... ότι μια τροποποιημένη καραμπίνα που βρέθηκε εδώ ή εκεί, ένα αεροβόλο, μια σφεντόνα, ένας κάλυκας, είναι τα όπλα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή που με αυτά θα προμηθεύσει τον στρατό των 500.000 ψηφοφόρων και θα ανατρέψει το δημοκρατικό πολίτευμα!
Επίσης θα υποχρεώνεται να εφαρμόζει χωρίς πειθώ και φειδώ αυτά τα περίφημα προκρούστεια και ανυπόληπτα τσιτάτα «ύποπτος φυγής», «ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων», επομένως... προφυλακιστέος! Δυστυχώς η Δικαιοσύνη, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τα φυσικά πρόσωπα, θα βγει βαριά τραυματισμένη από αυτή τη σύγκρουση ενώ η Χρυσή Αυγή θα ζει και θα βασιλεύει, ακόμα και ακέφαλη!
Το ήδη πληγωμένο κύρος της Δικαιοσύνης από τους χειρισμούς τόσων άλλων σημαντικών υποθέσεων δεν θα αντέξει αυτή τη σύγκρουση αν η εκτελεστική εξουσία δεν πάρει τη θαρραλέα αλλά αναγκαία απόφαση να κηρύξει παράνομους όχι τους δηλητηριώδεις καρπούς της Χρυσής Αυγής αλλά το ίδιο το δέντρο και να το κόψει. Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ιδεολογία.

2 σχόλια:

  1. "Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ιδεολογία.'

    Της μανας σου το κοφινι πουσταρα.
    Πιασε καρεκλα και τραβα με τους δικους σου στον λοφο του Στερντοτ (απενατι απ την Γαζα) και ωσαν αλλος Ξερξης να θαυμασεις εγκληματα πραγματικα και ολοκατωματα αθων παιδιων πουτανας γιε.
    Για να καταλαβεις επακριβως τα περι εγκληματικων ιδεολογιων



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο εγκληματική δεν είναι η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, αντιθέτως εγκληματική ιδεολογία έχουν τα κόμματα των κλεπτοκρατών δοσίλογων της νέας τάξης και των αριστερών τραμπούκων τρομοκρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών