Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 12, 2014

Δημόσιος εξευτελισμός από τους Αναγνώστες στην εφημερίδα "Τα ΝΕΑ" και στο ΠΑΣΟΚ...

Είδηση με αφορμή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που... μέμφεται το ΣΥΡΙΖΑ για το... ατόπημα του να καταθέσει μια πρόταση για δημοψήφισμα για το ξεπούλημα της ΔΕΗ  που μπορεί να υπερψηφίσει και η Χρυσή Αυγή και άρα να... σπάσει το "συνταγματικό τόξο" δημοσιεύουν "Τα ΝΕΑ" που όμως λογαριάζουν χωρίς τον.... ξενοδόχο - λαό που δεν τρώει πια κουτόχορτο.

Ενδεικτικά του πόσο απαξιούν οι πολίτες τη ρυπαρή φυλλάδα του ΔΟΛ που γέννησε Καψήδες και Ρεπούσηδες, είναι τα σχόλια τόσο για τα ΜΜΕ όσο και για το ΠΑΣΟΚ..

7/7 (και μερικές ακόμη δεκάδες που κόπηκαν προφανώς) σχόλια...δέρνουν λεκτικά ανηλεώς το κλεοφτο-ΠΑΣΟΚ, τα προπαγανδιστικά όργανα του καθεστώτος (ΜΜΕ) και η μπάλα παίρνει και τους...."αντισυστημικούς" του ΣΥΡΙΖΑ και τον Γλέζο, που... παροτρύνουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να.. μετανοήσουν για το Μνημόνιο και να κυβερνήσουν όλοι μαζί σε αγαστή συνεργασία.
Με χαρακτηρισμούς όπως "πουλημένα τομάρια", "εβραιόδουλοι", "κλέφτες", "αποβράσματα" και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα ραίνουν.... τους δημοκράτες οι σχολιαστές! 

Ο ΛΑΟΣ ξύπνησε και ετοιμάζεται να κλείσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τα πολιτικά σκύβαλα της Μεταπολίτευσης...

Διαβάστε τις απόψεις των αναγνωστών:
Αλεξανδρος
11/07/2014 19:20
Ολοι οι αυτοαποκαλουμενοι Συνταγματικο Τοξο, μηπως ειναι υπευθυνοι για το ξεπουλημα της Ελλαδας, για την Ανεργια που η.... μιση Ελλαδα ειναι Ανεργη η για τις 7.000 αυτοκτονιες Ελληνων πολιτων. Υπαρχει καποιος Εισαγγελεας απο την Τυφλη Δικαιοσυνη, η μηπως για ολα αυτα ευθυνεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Να γνωριζετε μονον οτι ο κοσμος επαψε πλεον να τρωει κουτοχορτο......... 
 
Σοφία
11/07/2014 15:45
Καλά, μην παριστάνετε ότι μαλώνετε τόσο πολύ συγκυβέρνηση και Σύριζα. Ο Γλέζος το είπε καθαρά: "Αν μετανοήσουν(!!!!!) ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κάνουμε κυβέρνηση μαζί τους". Κι ο Αβραμόπουλος συγκατένευσε θετικά. Εδώ που τα λέμε δε σας χωρίζουν και πολλά. Εσείς θέλετε στους τάδε ιδιώτες να δώσετε την ΔΕΗ οι συριζαίοι θέλουν στους δείνα. Ε, δε θα βρείτε ένα κοινό πλαίσιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ; Σ΄αυτά είστε μαννούλες. 'Αλλωστε εσείς θα πληρώσετε το μάρμαρο;ουπς συγνώμη λιγνίτη ηθελα να πω. Ο λαός θα πληρώσει. Τα κορόιδα. 
 
Γιάννης
11/07/2014 10:50
Είδατε βρε ΄προοδευτικοί δημοκράτες' της μίζας και των λιστών Λαγκάρντ ; Και φυλακή που τους βάλατε ... δεν φτάνει . Α ...και ένας Κουβέλης δεν σας σώζει , έτσι ; Αντε να σας κάνει το 8% , 9 % . Ολοι ... ΠΑΣΟΚ είναι ... που λέτε 
 
ΝΕΜΕΣΙΣ
11/07/2014 09:51
ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ; ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ! 
 
Πάνος
11/07/2014 05:45
Εύγε ! Ζήτω η Ελλάδα , Ζήτω η Δημοκρατία. 
 
τροικανος
10/07/2014 23:53
Αν είναι να μας απαυτωσει το ¨δημοκρατικό¨ ΠΑΣΟΚ καλύτερα να τη γλυτώσουμε κανοντας συμμαχία με το διάολο. Τι λετε ρε δημοκράτες τσιράκια της τρόικας και λακεδες των ΜΜΕ. Ουστ πουλημενα τομαρια 
 
ΣΝΟΦ
10/07/2014 23:02
Βενιζέλε πες αλεύρι, ο Μπαλτακος σε γυρεύει... Αντί να κρυφτούν μερικοί στα λαγούμια, βγάζουν και γλώσσα από πάνω. Ο νύξη πρωθυπουργός δε με το παρελθόν του στους Ρειντζερς και στους Κενταυρους καλά θα κάνει να προσέχει τι λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς να είμαι καν ψηφοφόρος του τελευταίου δεν θα μας τρελάνει τώρα το ΠΑΣΟΚ της πλάκας και η ΝΔουλα των σταγονιδιων...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών