Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 12, 2014

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ!

Dhaka-Bangladesh-Proteste-005
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
"Είναι φυσικό οι Έλληνες να κυβερνούν κυβερνούν τους βάρβαρους και όχι οι βάρβαροι τους Έλληνες, καθώς οι βάρβαροι είναι δούλοι και οι Έλληνες ελεύθεροι."

Ευριπίδης

Πριν από λίγα χρόνια, ένας μουσουλμάνος λαθρομετανάστης «κατήγγειλε» ότι αστυνομικοί που του έκαναν έλεγχο σε κάποιο δρόμο του κέντρου της Αθήνας, του έσκισαν κάποιο χαρτί που είχε στην τσέπη του, το οποίο ήταν «ιερό», διότι ήταν απόσπασμα από το Κοράνι. Τις επόμενες μέρες, ορδές λαθρομεταναστών βγήκαν στους δρόμους και σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, προφανώς κάνοντας επίδειξη δύναμης…
Αυτές τις μέρες, μια παρόμοια υπόθεση πάει να στηθεί από κάποιους σκοτεινούς κύκλους της ανωμαλίας, που δρουν στην Ελλάδα με την κάλυψη των ντόπιων «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων». Πληροφορούμεθα, λοιπόν, ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και η «Αντιρατσιστική» του Δένδια, διεξάγουν «μυστική» έρευνα για «ρατσιστική» συμπεριφορά αστυνομικών του Α.Τ. Περιστερίου εις βάρος αλλοδαπών κρατουμένων.
Η όλη υπόθεση ξεκίνησε από....
Πακιστανούς, που «κατήγγειλαν» τρεις  αστυνομικούς που υπηρετούν στο εν λόγω τμήμα εξύβρισαν μουσουλμάνους αλλοδαπούς κρατουμένους χρησιμοποιώντας προσβλητικές για τη θρησκεία τους εκφράσεις και πως αρνήθηκαν να κάνουν δεκτή μήνυση (!!!) που θέλησε να καταθέσει εναντίον τους ο ένας εκ των κρατουμένων.
Ακολούθως, ο «περίεργος» αυτός Πακιστανός δεν ήξερε μόνο τις μηνύσεις, αλλά και τον «υπερπερίεργο» πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ, τον οποίο ειδοποίησε τηλεφωνικά, κι αυτός με τη σειρά του ενημέρωσε τους λεγόμενους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. και την «Αντιρατσιστική», οι οποίοι «τρέχουν» το θέμα, με εντολή Σαμαρά!
Κι όλα αυτά συμβαίνουν, λίγες μόνο ημέρες μετά από την επίδειξη δύναμης τζιχαντιστών στη Σκάλα Λακωνίας, οι οποίοι –με τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» αριστεριστών της ΑΝΤΑΡCIA- κατέλαβαν το δημαρχείο της πόλης!!!
Είναι όλα αυτά τυχαία ή μήπως κάποιοι ετοιμάζουν γενικευμένη εξέγερση λαθρομεταναστών σ’ ολόκληρη τη χώρα; Είδομεν…

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών