Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2014

Έρχεται κωλοτούμπα από τους ΑΝΕΛ: "Μπορούμε να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας… υπό προϋποθέσεις!" ΒΙΝΤΕΟ


Έρχεται κωλοτούμπα από τους ΑΝΕΛ: Μπορούμε να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας… υπό προϋποθέσεις! ΒΙΝΤΕΟ

Ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές του Καμμένου, όσοι απέμειναν δηλαδή, δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να στηρίξουν την μνημονιακή συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά ψηφίζοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπό προϋποθέσεις… για να μη χάσουν τις θέσεις τους στο κοινοβούλιο.
Ο πανικός που τους διακατέχει για το πολιτικό μέλλον του κόμματος και των ιδίων είναι εμφανής. Το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών αποδεικνύονται καθοριστικοί παράγοντες για την μεγάλη κωλοτούμπα που ετοιμάζουν. Βλέπουν ότι η κατρακύλα των ποσοστών του κόμματος τους δεν έχει σταματημό και αναζητούν τρόπους για να μείνουν ενεργοί στην πολιτική ζωή της χώρας.
Έτσι λοιπόν μια μέρα μετά το.....
κάλεσμα του Άδωνι προς τον Καμμένο να επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαϊκάλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηρίξει το κόμμα του νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας πάντα υπό προϋποθέσεις…
Μάλιστα εξέφρασε και την άποψη ότι οι ΑΝΕΛ θα συζητούσαν να μπουν σε μια κυβέρνηση που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ αλλά χωρίς την παρουσία Σαμαρά-Βενιζέλου και δεν έκανε χιούμορ!
Για ακόμη μια φορά οι αντιμνημονικακές κορώνες και ο αντιπολιτευτικός λόγος έγιναν καπνός μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν οι βουλευτές με το... ψεκαστήρι στο χέρι. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο κύκλος των ΑΝ.ΕΛ. τελειώνει και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο επικοινωνιακός τρόπος της μεγάλης κωλοτούμπας που ετοιμάζει ο πρόεδρος Καμμένος μιας και οι βουλευτές είναι ήδη έτοιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών