Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2014

Τόλμησε να πιάσει στο, μπουκωμένο από χρήμα, λερωμένο στόμα του ο Παπαδημούλης τους νεκρούς Εθνικιστές της Μάνης...Και πήρε την απάντηση του από τον Κασιδιάρη


Ο Παπαδημούλης είναι η προσωποποίηση του ανθελληνικού μίσους της αριστεράς

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο αδερφός του ενός και των δύο εθνικιστών - δολοφονηθέντων αντιμετώπισε και αυτός τον (υπ)άνθρωπο Παπαδημούλη με το ανάλογο ύφος.

Με νωπό ακόμη το αίμα δυο νεαρών συμπατριωτών μας που δολοφονήθηκαν με βάρβαρο τρόπο στη μεσσηνιακή Μάνη, ο ευρωβουλευτής και εκ των κορυφαίων στελεχών του Σύριζα Δ. Παπαδημούλης δεν κατόρθωσε να αντισταθεί στον πειρασμό και εξαπόλυσε τα δηλητηριώδη βέλη του κατά των νεκρών, σε δημόσια μάλιστα θέα.
Μέσω facebook συγκεκριμένα, ο υπερασπιστής «των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πανανθρώπινων αξιών» Παπαδημούλης κατέθεσε τα κατωτέρω κατάπτυστα και επαίσχυντα: «Οι ένοχοι της δολοφονίας των......
δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».

Ναζί λοιπόν δύο παιδιά, τα οποία δεν είχαν την «τύχη» να είναι γόνοι πλούσιων και βολεμένων αριστερών, ούτε γρανάζια ενός στυγνού κι αντεθνικού Καθεστώτος τα οποία δρουν υπό την προκλητική ασυλία των κρατικών μηχανισμών. Άλλο πράγμα να πετάς μολότωφ σε αστυνομικούς, να καταστρέφεις τις περιουσίες Ελλήνων και μετά να σε ξελασπώνει ο μπαμπάς με τα μεγαλοκομματικά του κονέ και άλλο να σου αρέσουν τα γυμναστήρια και να κάνεις αρχαιοελληνικά τατουάζ. Στον αξιακό κώδικα Παπαδημούλη, η πρώτη περίπτωση είναι ιδανική και ονομάζεται «αριστερός κοινωνικός αγωνιστής». Η δεύτερη είναι απορριπτέα και μη συμβατή με τη σύγχρονη πραγματικότητα του μαρξιστικού διεθνισμού και ονομάζεται «ναζί».
Στην αισχρή δήλωση Παπαδημούλη, απάντησε ο αδερφός ενός εκ των θυμάτων του αποτρόπαιου εγκλήματος: «Καταγγέλλω δημόσια το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Παπαδημούλη, που ανέφερε ως ναζί τον αδελφό μου λόγω των συμβόλων -των αρχαίων ελληνικών συμβόλων- που είχε πάνω του. Από πού κι ως πού ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί»; Αηδιασμένος και εν μέσω της βαρύτατης οδύνης για το χαμό του αδερφού του, είπε εκείνα που θα έλεγε στον φτηνό πολιτικάντη Παπαδημούλη η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων: «Εάν είχαν το σφυροδρέπανο, που και με το σφυροδρέπανο επί Στάλιν έγιναν χιλιάδες εγκλήματα -ίσως και περισσότερα από τον Χίτλερ- τα οποία συνεχίστηκαν μέχρι να πέσει το Τείχος (αναφέρεται στο Τείχος του Βερολίνου), τότε τι θα λέγαμε; Ότι είναι εντάξει; Αλλά τους πείραξε το Γαμμάδιον; Αυτό τους πείραξε»;
Ο Παπαδημούλης δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να φανερώσει το πραγματικό πρόσωπο της απάνθρωπης και μισελληνικής αριστεράς. Τούτο αποδεικνύεται από το γεγονός πως κανένα στέλεχος της αριστεράς δεν τόλμησε να αποκηρύξει την φαιδρή του δήλωση. Ούτε βεβαίως το έπραξε έστω κι ένας από τους «ευαίσθητους» δημοσιογραφικούς σαλτιμπάγκους, οι οποίοι χύνουν ποταμούς κροκοδείλιων δακρύων για το «δράμα» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Στο αντισυνταγματικό τόξο άλλωστε, υφίσταται πλεόνασμα υποκρισίας και χυδαίου πολιτικαντισμού!

Και η απάντηση του Κασιδιάρη στο γηραιό σκουλήκι της Αριστεράς...
 

1 σχόλιο:

  1. δεν φταινε αυτοι αλλα η χουντα που ηταν γιαλαντζη ,επρεπε ολα τα κομμουνια αυτα να μην γεννηθουν ,να στειρωσουν τους δολοφονους γονεις τους ,για να εχουμε τωρα το κεφαλι μας ησυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών