Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2014

Μας πάνε για αλλαγή Σημαίας;

Καμία εντύπωση δεν θα μας προκαλέσει αν όλα όσα συζητιούνται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την αλλαγή της Σημαίας της Πατρίδας μας γίνουν πραγματικότητα από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Πολλά ανεξάρτητα ειδησεογραφικά μπλόγκ κάνουν λόγο για τον τρόπο με τον οποίο  εκπονήθηκε και εφαρμόστηκε αυτό το σχέδιο, το οποίο πραγματικά δείχνει τις ύπουλες και υποδόριες προθέσεις του συστήματος.

Τα πουλάνε όλα στους διεθνείς τοκογλύφους. Η σημαία θα τους πείραζε; Άλλωστε ο "δεξιός" Βαρβιτσιώτης είχε θρασύτατα δηλώσει πως η σημαία είναι απλά ένα...πανί.
Είδαμε λοιπόν κάποιες παραποιήσεις, οι οποίες έγιναν ορατές αρχικά  σε κάποιες εορταστικές εκδηλώσεις, όπου οι Ελληνικές σημαίες που κυμάτιζαν...
δεν είχαν το σταυρό, ενώ οι γραμμές ήταν κάθετες ή οριζόντιες σε μπλε και άσπρο χρώμα. Εσχάτως, πολλοί δήμοι χρησιμοποιούν αυτές τις σημαίες με τις άσπρες και γαλάζιες λωρίδες, αντικαθιστώντας τις ελληνικές που μέχρι τώρα έβαζαν.

Για την ιστορία, οφείλουμε να θυμόμαστε ότι αναφορά στο θέμα είχε κάνει πρώτο το κλεφτο-πασόκ, και συγκεκριμένα δια στόματος Σηφουνάκη, ο οποίος ως υπουργός  Αιγαίου το 2000  είχε τοποθετηθεί υπέρ της κατάργησης του Σταυρού από την Ελληνική σημαία, μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τονίζοντας με θράσος πως είναι βέβαιος ότι ο σταυρός θα καταργηθεί, μιας και "δεν εκφράζει το σύνολο των Ελλήνων πολιτών".  Το είδαμε άλλωστε και σε τηλεοπτικό κανάλι, προκειμένου να δημιουργηθεί στις μεγάλες μάζες μια πρώτη αίσθηση ότι είναι απόλυτα λογικό.



Περίπου μια δεκαπενταετία μετά, έρχεται να επιβεβαιωθεί. Είναι όμως ο Σηφουνάκης μάντης, ορνιθοσκόπος ή μέντιουμ; Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή. Τα ανθελληνικά σχέδια είναι ενορχηστρωμένα και έτοιμα από καιρό, από σκοτεινά κέντρα εξουσίας και όλοι αυτοί οι αχυράθρωποι, οι χρήσιμοι ηλίθιοι, βρίσκονται απλά στις εκτελεστικές θέσεις και εκτελούν εντολές. Αυτή είναι η δουλειά τους. Η δική μας δουλειά είναι να θυμηθούμε τον πανάρχαιο όρκο:

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ

Νικόλαος Λεμοντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών