Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2014

Τρόμος στο Δημαρχείο της Αθήνας για την έλευση της Χρυσής Αυγής... Ο Καμίνης συγκαλεί εκτάκτως σύσκεψη για την αντιμετώπισή της και θα είμαστε και εμείς εκεί...

images
Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε αναρτήσεις προηγουμένων ημερών, το μεγάλο πρόβλημα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και του σάπιου συστήματος ολόκληρου, μέχρι το τέλος Αυγούστου, είναι η ορκωμοσία των εκλεγμένων στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που είναι έγκλειστοι στα μπουντρούμια της «δημοκρατίας» τους. Και ειδικά του Η. Κασιδιάρη, στον πρώτο δήμο της χώρας!
Αλλά –δυστυχώς για το σύστημα- υπάρχει και....
συνέχεια, πέραν του Αυγούστου… Ιδού τι προτίθεται να κάνει το σύστημα γι’ αυτό, στην περίπτωση του δήμου της Αθήνας:
«Τη Δευτέρα πάντως (μόλις επιστρέψει ο δήμαρχος Γ. Καμίνης από τις διακοπές του στην Αμοργό) θα υπάρξει σύσκεψη για το πώς θα αντιμετωπιστούν οι χρυσαυγίτες δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί, να μην ξεχνάμε, ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ουρανία Μιχαλολιάκου».
Ειδική σύσκεψη, λοιπόν, θα κάνει ο Καμίνης, για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής! Προφανώς, όχι μόνο με τους συνεργάτες του και τους συμβούλους του συνδυασμού του, αλλά με όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο, από ψοφοδεξιά μέχρι άκρα αριστερά. Λογικό βεβαίως, διότι όλος αυτός ο εσμός εκπροσωπεί αυτό που λέμε (σάπιο μεταπολιτευτικό…) «σύστημα» και η Χρυσή Αυγή δεν είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός του, αλλά ο ένας και μοναδικός εχθρός του! Όλοι οι άλλοι, είναι τα ίδια σκ…
(ΥΓ) 1: Και βέβαια, τα κολπάκια των παρακρατικών… πρωτοπόρων της πρεσβείας, να μαζευτούν και να αποδοκιμάσουν τους συμβούλους της Χρυσής Αυγής (για να λένε μετά οι βρωμερές πατσαβούρες των ΜΜΕ ότι «οι δημότες αποδοκίμασαν τους χρυσαυγίτες»…), δε θα περάσουν! Γιατί θα είμαστε κι όλοι εμείς εκεί!
(ΥΓ) 2: Και γι’ αυτό, κανονίζουμε από τώρα τις δουλειές μας, για να είμαστε οπωσδήποτε εκεί. ΟΛΟΙ!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών