Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2014

Ανθελληνικό σχέδιο διάλυσης των κοινωνιών... Μετά από λίγους μήνες στα κέντρα κράτησης αφήνονται ελεύθεροι οι λαθρομετανάστες


Αποκάλυψη: Μετά από λίγους μήνες στα κέντρα κράτησης αφήνονται ελεύθεροι οι λαθρομετανάστες

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "θεατρικές" συλλήψεις και οι κρατήσεις σε.... άθλιες εγκαταστάσεις είναι μόνο επικοινωνιακούς λόγους και για τις ειδήσεις των 8, ώστε να κοιμίζουν τον μαζάνθρωπο, που μέσα στην παραζάλη του από την ευδαιμονία της πλουτοκρατίας, και την πενία από τα μνημονιακά μέτρα αδυνατεί να διαπιστώσει την κατάλυση του κοινωνικού ιστού από την άμορφη - ανθρώπινη μάζα των μουσουλμανικών χωρών..

Απεργία πείνας με αιτήματα απελευθέρωσης στο Παρανέστι
Μόλις πριν λίγες ημέρες γράφαμε για την μυστική επιχείρηση μεταφοράς 100 λαθρομεταναστών από την Σάμο στο Παρανέστι, στηλιτεύοντας τον δήθεν προσωρινό χαρακτήρα λειτουργίας των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών, που από μερικούς μήνες, όπως είχε εξαγγελθεί, φτάσαμε στην συμπλήρωση δύο ολόκληρων ετών.
Οι λαθρομετανάστες που.....
μεταφέρθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από την Σάμο στο κέντρο κράτησης Παρανεστίου προέβησαν σε απεργία πείνας, αρνούμενοι να λάβουν το συσσίτιό τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι όπως κάποιοι άλλοι ή να επανασυνδεθούν με τις οικογένειές τους. Η κατάσταση στο κέντρο είναι τεταμένη!
Η δήθεν ανακατάληψη των πόλεών μας, αυτή η φοβερή προεκλογική εξαγγελία Σαμαρά, αποδεκνύεται πέρα για πέρα ψεύτικη και παραπλανητική, όπως όλες οι προεκλογικές του εξαγγελίες. Κι αυτό διότι, οι λαθρομετανάστες που οδηγούνται στα κέντρα κράτησης, μετά από λίγους μήνες παραμονής σε αυτά, αφήνονται ελεύθεροι να κυκλοφορούν στην χώρα και την θέση τους παίρνουν νεοεισελθόντες.
Αυτό αποδείχτηκε από τα τελευταία γεγονότα, επιβεβαιώνοντας αυτό που μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε μόνο ως ανεπιβεβαίωτη φήμη. Αποδεικνύεται έτσι, για μία ακόμη φορά, ότι οι μνημονιακές συγκυβερνήσεις δεν θέλουν να προβούν σε απελάσεις, αλλά να ξεγελάσουν τον Έλληνικό Λαό.
Δημήτριος Π. Μιμίδης
Τ. Ο. Καβάλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών