Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

FV-141

Γράφει ο Νικόλαος Λεμοντζής.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επικείμενη ψήφιση του νόμου εκτρώματος με το ακρωνύμιο «αντιρατσιστικό», φαίνεται πως οι κρατούντες είδαν τα… δύσκολα και πως η κοινωνία βράζει. Για αυτό και μετέθεσαν την συζήτηση και ψήφιση του νόμου για ακόμη μια βδομάδα, προκειμένου να μπορέσουν να πείσουν τους… δικούς τους, να.... τους τάξουν θέσεις και ανταλλάγματα, αλλά και να δουν ποιοι θα είναι οι χρήσιμες ηλίθιες… εφεδρείες που θα στηρίξουν ένα από τα πιο έκφυλα νομοσχέδια που ήρθε ποτέ προς ψήφιση.           

FV-142Η δυναμική αντίδραση της Χρυσής Αυγής σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις και τις αντιδράσεις ποντιακών και μικρασιατικών συλλόγων φαίνεται πως προβλημάτισε τους ανθέλληνες του κοινοβουλίου, οι οποίοι δείχνουν να υποχωρούν υπό το βάρος της πίεσης της πολιτικής ταφόπλακας που ετοιμάζεται να συντρίψει τις καριέρες τους. 

FV-143
Κάνουν πίσω γιατί βλέπουν πως με αυτές τους τις πρακτικές γίνονται αντιληπτές οι εθνοκτόνες προθέσεις τους. Ο Έλληνας δεν… γουστάρει να προσβάλλεται η ιστορική του μνήμη, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια και ως εκ τούτου, οι συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής σε συνδυασμό με την επιχειρούμενη πολυεπίπεδη εθνική μειοδοσία θα αποτελέσουν το οριστικό τέλος της παράνομης συγκυβέρνησης της χούντας Βενιζέλου και Σαμαρά.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ
http://xryshayghzakynthou.blogspot.gr/2014/08/blog-post_75.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών