Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

Νικώντας το καθεστώς του Big Brother


Νικώντας το καθεστώς του Big Brother - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Όρθιοι απέναντι στον βρώμικo πόλεμο καναλαρχών και δημοσκόπων

Μετά την απόλυτη ψευδολογία του Σαμαρά στις πύρινες εξαγγελίες του, τρεις στο σύνολο φορές, στο Ζάππειο και με τα τελευταία γεγονότα με την επίσκεψη στο Παρίσι και την αποτυχία συμφωνίας με τους διεθνείς τοκογλύφους και ο τελευταίος Έλληνας έχει αντιληφθεί ότι το τέλος του Μνημονίου ήταν ένα ακόμη ψεύδος με σκοπό δημαγωγικό και τίποτε άλλο.
Το ψέμα, όμως, δεν πάει μακριά και όταν συγκρούεται με την πραγματικότητα, μοιραία αποκαλύπτεται. Από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ, με όλους τους τρόπους, δηλώνει ότι.....
τα όσα έλεγαν στην προεκλογική περίοδο του 2012 οι ινστρούχτορές του, δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με τις σημερινές του θέσεις. Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν «ρεαλιστές» και οπωσδήποτε δεν έχουν σκοπό μία ευθεία και ξεκάθαρη καταγγελία του Μνημονίου. Έγιναν «καλά παιδιά» και έπεισαν την διεθνή των τοκογλύφων ότι δεν αποτελούν κίνδυνο. Έχουμε βεβαίως και το ΚΚΕ, το οποίο ονειρεύεται την εποχή της Σοβιετίας, ενώ απολαμβάνει την απόλυτη εύνοια της συγκυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για προφανείς λόγους. Παράλειψη να μην αναφερθούμε και στο «Ποτάμι», το οποίο αποτελεί την χρυσή ελπίδα των «νταβατζήδων» να ελέγξουν το πολιτικό παιχνίδι στην λίαν πιθανή περίπτωση να μην επιτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές.
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
Ενάντια σε όλους αυτούς η Χρυσή Αυγή, η διωκόμενη, αλλά και μαχόμενη Χρυσή Αυγή, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχεται την πλέον σκληρή επίθεση από το καθεστώς των ΜΜΕ, αφού ακόμη χειρότερη από την λάσπη και την συκοφαντία είναι η σιωπή. Αξίζει τον κόπο, προκειμένου να αντιληφθούμε την σημερινή κατάσταση, να κάνουμε μία αναδρομή της πορείας τα τελευταία χρόνια του Κινήματός μας σε σχέση πάντοτε με την πολιτική απέναντί του της χούντας των ΜΜΕ.
Ο σημερινός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ δεν είναι πρώτη φορά που εφαρμόζεται σαν σχέδιο εναντίον μας. Απέτυχε στο παρελθόν και θα αποτύχει και τώρα. Ισχυρίζονται οι αποτυχημένοι προπαγανδιστές της Ν.Δ. ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής οφείλεται στην σταθερή γραμμή της εναντίον του Μνημονίου. Αυτό δεν ισχύει, αφού η Χρυσή Αυγή είχε αρχίσει να διαγράφει την τροχιά της ανόδου ακόμη και όταν η Ν.Δ. εδήλωνε αντιμνημονιακή. Μην ξεχνάτε το 5,3% του Κινήματός μας στα τέλη του 2010, όταν το κόμμα Σαμαρά ακόμη παρίστανε την αντιμνημονιακή δύναμη. Αναφέρομαι στις εκλογές του Δήμου Αθηναίων τον Νοέμβριο του 2010 και επισημαίνω ότι από τις αρχές του 2011 αποτελούσε κοινό τόπο στις εταιρείες δημοσκοπήσεων ότι η Χρυσή Αυγή στις εκλογές άνετα θα κερδίσει έδρες στο κοινοβούλιο, όπως και πράγματι συνέβη τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012.
Η πολιτική των ΜΜΕ πριν τις εκλογές του 2012 ήταν διπλή. Άλλοτε μας συκοφαντούσαν και για μεγάλα χρονικά διαστήματα αποσιωπούσαν πλήρως την πολιτική μας παρουσία. Εν τω μεταξύ από τα τέλη του 2011 ο Σαμαράς είχε προσχωρήσει στο Μνημόνιο και είχε κάνει συγκυβέρνηση μαζί με τον Βενιζέλο και τον Καρατζαφέρη. Το γεγονός αυτό σίγουρα ενίσχυσε σημαντικά την Χρυσή Αυγή. Σας θυμίζω ότι στο μεσοδιάστημα μεταξύ των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 ΟΛΑ τα κανάλια και ΟΛΕΣ οι εφημερίδες είχαν θέσει θέμα άμεσης προτεραιότητας να μην μπει η Χρυσή Αυγή στην βουλή. Μέχρι και τον Βασιλέα Κωνσταντίνο έβαλαν να κάνει δηλώσεις στο CNN  ότι η Χρυσή Αυγή θα αποτύχει στις εκλογές του Ιουνίου να εκλέξει βουλευτές.
Τελικά, όπως γνωρίζετε, το Κίνημά μας επέτυχε τον σκοπό του και ένα ολόκληρο σύστημα ηττήθηκε από την δύναμη της Πίστης μας στην Ιδέα και την ολόθερμη συμπαράσταση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων.
Από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013 η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανέβαινε. Οι δημοσκόποι είχαν τρελαθεί, ενώ σε κάθε γωνιά της Ελλάδος άνοιγαν γραφεία της Χρυσής Αυγής και όλα αυτά μέσα σε καθεστώς απόλυτα εχθρικό από τους τηλεοπτικούς βόθρους και τις κατακίτρινες χολερικές φυλλάδες. Για πρώτη φορά, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα πολιτικό κίνημα κατόρθωνε να νικήσει κατά κράτος το καθεστώς του “BIG BROTHER”, δηλαδή την κατευθυνόμενη από σκοτεινά κέντρα αποφάσεων παντοδύναμη εξουσία των προπαγανδιστών του καθεστώτος, δηλαδή τα κανάλια και τις εφημερίδες.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ: «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
Από τον Σεπτέμβριο του 2013 η Χρυσή Αυγή ευρίσκεται υπό διωγμόν. Φυλακίστηκα ΑΔΙΚΑ τόσο εγώ, όσο και οι Συναγωνιστές μου, ενώ από τα ΜΜΕ έγινε μία καταιγιστική πλύση εγκεφάλου εναντίον μας και αυτή χωρίς αποτέλεσμα. Τον Μάιο του 2014 έγιναν εκλογές και αντί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής να μειωθεί, αυξήθηκε και από το 6,9% του 2012 περάσαμε τρίτο κόμμα με 9,4%! Πάλι το καθεστώς του “BIG BROTHER” απέτυχε.
Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθούμε στις μεγάλες εταιρείες δημοσκοπήσεων που ΟΛΕΣ τους, χωρίς εξαίρεση, έθαβαν την Χρυσή Αυγή πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2014. Όμως μετά τις εκλογές άλλαξαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα πολιτική και ΟΛΕΣ έδιναν στην Χρυσή Αυγή ποσοστό, το οποίο την ανεδείκνυε τρίτο κόμμα, όπως συνέβη άλλωστε και στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημοσκόπηση, στις Ευρωεκλογές. Αμέσως, όμως, μετά, από τον Σεπτέμβριο του 2014 άλλαξαν πολιτική. Γιατί; Γιατί «μύρισαν» εκλογές…
Ευρισκόμενοι, λοιπόν, κατ’ ουσίαν σε περίοδο προεκλογική οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, τα κανάλια και οι εφημερίδες κάνουν το καθήκον τους στον «BIG BROTHER», δηλαδή θάβουν την Χρυσή Αυγή. Δεν κρατούν καν τα προσχήματα, πιστεύοντας, ότι όσο μεγαλύτερα ψέμματα πουν, τόσο περισσότερο πιστευτοί θα γίνουν. Η γραμμή τους στον παρόντα πολιτικό χρόνο είναι αφ’ ενός μεν να εμφανίζουν όσον το δυνατόν περισσότερο χαμηλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, αφ’ ετέρου δε να επιβάλλουν μια απόλυτη συνωμοσία σιωπής ενάντια στο Κίνημά μας. Όλα αυτά, όμως, θέλουν δεν θέλουν θα αλλάξουν δραματικά στον άμεσο πολιτικό χρόνο, ο οποίος ακολουθεί. Αυτό γιατί έρχονται εκλογές και υπάρχει και μία δικαστική εκκρεμότητα, η οποία ενδεχομένως, το πλέον πιθανό, αντί να «θάψει» θα αναδείξει και θα ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ την Χρυσή Αυγή.
Από την μία πλευρά, λοιπόν, έχουμε ένα ολόκληρο σύστημα και από την άλλη, στην αντίπερα όχθη, την Χρυσή Αυγή. Την Χρυσή Αυγή, η οποία μετά από 14 ολόκληρους μήνες φυλακίσεως της ηγεσίας της παραμένει όχι απλά ζωντανή, αλλά μάχιμη σε ολόκληρη την χώρα, όπου υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ!
Συνωμοσία σιωπής, φυλακίσεις, λάσπη, δολοφονίες, παρακρατική τρομοκρατία κουκουλοφόρων και επίορκων πραιτοριανών, δημοσκοπήσεις τόσο ψεύτικες, που βγάζουν μάτι και όμως η Χρυσή Αυγή όχι μόνο αντέχει, αλλά έχει κατορθώσει να κατανικήσει το τέρας του “BIG BROTHER”, τους πληρωμένους κονδυλοφόρους.
Η Χρυσή Αυγή που δίνει αγώνα για μια Νέα Ελλάδα ενάντια σε προδότες και προσκυνημένους.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών