Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

Χαλάστηκε ο Δένδιας που η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών συναντήθηκε με τη Χρυσή Αυγή και τους καλεί σε... μετάνοια!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην ακροαριστερή (αλλά και ταυτοχρόνως σούπερ-καθεστωτική) «Φυλλάδα των Συντακτών» (του φον Δημητράκη Ψαρρά) έδωσε ο πογκρομιστής Δένδιας και δεν άφησε ασχολίαστη τη συνάντηση που είχαν τα στελέχη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών με αντιπροσωπεία του ΜΟΝΟΥ κόμματος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα των στρατιωτικών και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας –εν ενεργεία και αποστράτων- δηλαδή, της Χρυσής Αυγής. 

Κατ’ αρχάς, τόνισε πως «Η συνάντηση αυτή ανατρέχει σε ημερομηνία προ της ανάληψης των καθηκόντων μου». Τι εννοεί ο… ποιητής(εκ του προχείρου…); Πως αν ήταν αυτός υπουργός... θα την… εμπόδιζε; Με ποιον τρόπο άραγε;

Εν συνεχεία, ο ρέκτης υπουργός αναζητά… δηλώσεις μετανοίας: «Πρόκειται για ατυχή ενέργεια, τόσο σε επίπεδο συμβολισμού όσο και σε επίπεδο ουσίας. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν μετανιώσει ήδη όσοι είχαν τη σχετική πρωτοβουλία, εκ μέρους της συγκεκριμένης Ένωσης». Ματαίως! Γιατί οι Έλληνες απόστρατοι αξιωματικοί...
είναι άνδρες με τιμή και αξιοπρέπεια, κι όχι φιλοτομαριστές κομμουνιστές περασμένων δεκαετιών…

Έπειτα, ο… χρυσαυγιτοφάγος επιχειρεί να μιλήσει εκ μέρους του συνόλου των αποστράτων, εκφράζοντας ευσεβείς πόθους, όπως: «Δεν εκφράζει όμως το σύνολο των αποστράτων αξιωματικών, οι οποίοι, είμαι βέβαιος ότι δεν θέλουν να έχουν την παραμικρή σχέση με μία υπό δικαστική διερεύνηση εγκληματική οργάνωση». Αυτό το είδαμε κατά πόσο ισχύει στις τρεις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όταν οι ένστολοι –εν ενεργεία και απόστρατοι- ψήφισαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία Χρυσή Αυγή. Και το ίδιο θα πράξουν και στις επόμενες εκλογές, για να… σκάσει ο Δένδιας και οι όμοιοί του!

Τέλος, κλείνει το μάτι στους ακροαριστερούς συντάκτες, δηλώνοντας πως δε μπορεί να κάνει πογκρόμ στους αποστράτους, αλλά πως θα διατάξει… διαχειριστικό έλεγχο: «Θέλω να σας διευκρινίσω επίσης ότι ο Νόμος δεν μου δίνει τη δυνατότητα άλλου ελέγχου, πέραν του διαχειριστικού, στις Ενώσεις Αποστράτων». Οι απόστρατοι αξιωματικοί είναι διαμάντια και δε φοβούνται τους ελέγχους του πογκρομιστή. Αλλά, διαχειριστικό έλεγχο να κάνει αν τολμάει και στο κόμμα του, και στα υπόλοιπα του… συνταγματικού τόξου, που είναι γιομάτα κλέφτες και λωποδύτες και μετά να ’ρθει να μας μιλήσει!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών