Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

Ο Σαμαράς εκτελεί τα προστάγματα της “ανεξάρτητης δικαιοσύνης”: Ένα μήνα νωρίτερα οι εκλογές, γιατί φοβούνται τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!

Τις τελευταίες «πινελιές» στο χρονοδιάγραμμα των πρόωρων εκλογών, βάζουν οι σκευωροί, προκειμένου να «προλάβουν» την αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των πρώτων βουλευτών που προφυλακίστηκαν μετά το τηλεφώνημα Αθανασίου στην προϊσταμένη των ανακριτών. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω επίσπευση γίνεται ύστερα από «προειδοποίηση» της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» προς τους σαμαροβενιζέλους, γεγονός που είχε αποκαλύψει με άρθρο του ο διευθυντής της Βήμα FM, Βασίλης Χιώτης.

Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» είχε πει στους σκευωρούς ότι θα πρέπει να επισπευστεί τουλάχιστον κατά ένα μήνα το χρονοδιάγραμμα εκλογής προέδρου της δημοκρατίας, ώστε οι εκλογές να γίνουν πριν την έναρξη της «μεγάλης δίκης», στην διάρκεια της οποίας θα αποκαλυφθεί ακόμα και στον πιο ανόητο η σκευωρία και θα ξεφτιλιστούν οι σαμαροβενιζέλοι, και πριν την αποφυλάκιση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών, λόγω παρέλευσης του 18μήνου. Όπερ και εγένετο, αφού σε σημερινό άρθρο του ίδιου αρθρογράφου του «Βήματος», αναφέρεται ότι η διαδικασία εκλογής προέδρου της δημοκρατίας θα...
αρχίσει στις αρχές Ιανουαρίου, δηλαδή ένα μήνα νωρίτερα, όπως ακριβώς είχε πει η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη».



Ενδεικτικό του τι πρόκειται να συμβεί (αφού είναι όλα προαποφασισμένα) είναι ότι ενώ όλες οι καθεστωτικές φυλλάδες τηρούν στάση αναμονής σχετικά με τις εξελίξεις των «διαπραγματεύσεων» με την τρόικα, ο Χιώτης «δένει» τον συλλογισμό του κάνοντας λόγο για «αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στις διαπραγματεύσεις». Ό,τι ακριβώς γράφαμε ότι θα χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να επισπεύσουν την προεδρική εκλογή.

Ποιος είναι όμως ο Βασίλης Χιώτης που τόσα πολλά ξέρει για τους τακτικισμούς των σαμαροβενιζέλων; Πέρα από διευθυντής καθεστωτικού ραδιοσταθμού του ΔΟΛ, υπήρξε και συντονιστή της συζητήσεως ολάκερου του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής, επ’ ευκαιρία της εκδόσεως αντι-χρυσαυγίτικου ψευδολογήματος από τον «Βηματοδότη». Στην συνάντηση που τότε είχε ενώσει Κανέλλη, Βορίδη, Τατσόπουλο, Φραγκούλη, Αλαβάνο και άλλους, ο Χιώτης ήταν ο... οικοδεσπότης. Ιδού και σχετική φωτογραφία: 



Ας γνωρίζουν ότι οι τακτικισμοί τους (επίσπευση διαδικασιών, παράνομες πολιτικές διώξεις, ψεύτικες δημοσκοπήσεις, συνεργασία με καναλάρχες κλπ) δεν πρόκειται να τους κάνουν να αποφύγουν το πεπρωμένο της διόγκωσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ήδη βλέπουν τα αληθινά στοιχεία των δημοσκοπήσεων και αντιλαμβάνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά. Ας το συνηθίσουν καλύτερα γιατί αυτό δεν αλλάζει!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών