Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

Τραγέλαφος mr Alexis... Ο Τσίπρας έγινει Μπάτλερ του Νταβούτογλου...


Μπάτλερ του Νταβούτογλου έγινε κι ο Τσίπρας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μια εικόνα - χίλιες λέξεις για την υποταγή των δουλοπρεπών ελληνόφωνων πολιτικάντηδων στον αγά Νταβούτογλου.

Ήρθε, προκάλεσε, απείλησε, χαιρέτησε τον υπηρέτη του και έφυγε ο Νταβούτολγου – Μόνη δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή!

Στις δύο ημέρες της επισκέψεώς του ο Νταβούτογλου κατάφερε να προκαλέσει πολλές φορές, δείχνοντας μία εικόνα ενός πολιτικού που δεν λογαριάζει αυτούς που έχει απέναντί του. Ενώπιον των σαμαροβενιζέλων έκανε ευθέως λόγο για «τούρκικη» μειονότητα στην Θράκη και ότι η τουρκική επιθετικότητα θα πάψει όταν η Τουρκία θα έχει πάρει ό,τι θέλει και ακόμα παραπάνω.
Σα να μην έφταναν οι παραπάνω δηλώσεις, που έγιναν μπροστά στους σαμαροβενιζέλους, ο Νταβούτογλου μίλησε και στα ελλαδικά ΜΜΕ, όπου και....
συνέχισε το παραλήρημά του, λέγοντας ότι «οι ελληνοκύπριοι έδρασαν μονομερώς στο θέμα του φυσικού αερίου» και ότι «κανείς να μην περιμένει πως η Τουρκία θα περιοριστεί στον κόλπο της Αττάλειας». Κοινώς η Τουρκία θα συνεχίζει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο σε Ελλάδα και Κύπρο για όσο χρειαστεί, ώστε να πάρει ό,τι θέλει.
Λίγη ώρα αργότερα ξεπέταξε και μία συνάντηση με τον Τσίπρα, στο αεροδρόμιο. Οι δηλώσεις κινήθηκαν στο ίδιο ακριβώς κλίμα, με τον Τσίπρα να κάνει λόγο για την «ελληνοτουρκική φιλία». Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να πει και τίποτα διαφορετικό, αφού θα του «κράταγε μούτρα» ο Καραγιουσούφ και το τουρκικό προξενείο, που ως γνωστόν στη Θράκη πλέον δίνει «γραμμή» για ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν λίγες μέρες, στην συνάντησή του με τον Βενιζέλο, ο Τσίπρας είχε τονίσει την ανάγκη «εθνικής συνεννόησης» στα Εθνικά Θέματα και αυτό φαίνεται ότι επετεύχθη από την κοινή γραμμή δουλοπρέπειας κυβερνώντων και αντιπολιτευόμενων.
Μοναδική γραμμή Εθνικής Αντίστασης στην τουρκοποίηση η Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών