Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

Από τα… παξιμάδια στα κοκορέτσια: Ο αγώνας του νεοδημοκράτη Τζαμτζή και των ομοίων του συνεχίζεται στα… Βλάχικα


Από τα… παξιμάδια στα κοκορέτσια: Ο αγώνας του νεοδημοκράτη Τζαμτζή και των ομοίων του συνεχίζεται στα… Βλάχικα

Θυμόμαστε όλοι τον γνωστό νεοδημοκράτη Βουλευτή, Ιορδάνη Τζαμτζή, που παραπονιόταν ότι φτιάχνει… παξιμάδια προκειμένου να φάει. Ο… ευπατρίδης Τζαμτζής, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αγώνα των «καραμανλικών» και εν γένει των νεοδημοκρατών για την παρτίδα.
Διαβάζουμε, λοιπόν, στον «Βηματοδότη» τις σπαρταριστές λεπτομέρειες από το δείπνο των «καραμανλικών», το οποίο προφανώς σηματοδοτεί… εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, αρμόζουσες του «κουρασμένου». Την ίδια ώρα που....
η χώρα πάει «κατά διαόλου» και οι σαμαροβενιζέλοι ετοιμάζονταν για να συναντήσουν τον επελαύνων Νταβούτογλου, οι «γαλάζιοι» βουλευτές, συναθροίζονταν στα… Βλάχικα για κρασοκατάνυξη.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις κεντρικό πολιτικό θέμα συζήτησης ήταν η… χοληστερίνη. Μεταφέρουμε: «Είχε κέφια ο πρώην πρωθυπουργός όταν εμφανίστηκε στην ταβέρνα φορώντας ένα σπορ σακάκι και ένα καρό πουκάμισο με σήμα το... λιονταράκι. Είχε κέφια και το έδειξε με το «καλησπέρα», όταν ευχαρίστησε τον οικοδεσπότη βουλευτή για τη χαρά που του έδωσε να τον καλέσει σε μια τέτοια ταβέρνα (όπου σερβίρουν αρνάκι στη σούβλα, παϊδάκια, τζατζίκι, κοκορέτσι, τυροπιτάκια κ.τ.λ.) επειδή έτσι, όπως είπε χαμογελώντας, θα λαδώσει κάπως το αντεράκι του αφού τον τάραξε στα... μαρούλια η Νατάσα. Αυτά τα μαρούλια έχουν μείνει, φαίνεται, στο υποσυνείδητο του κ. Καραμανλή και δεν σας το λέω αυτό τυχαίως, αφού όταν πρόσεξε δύο γιατρούς βουλευτές, τους Ν. Κακλαμάνη και Χρ. Κέλλα, να τρώνε μια σαλάτα με μαρούλι και άνηθο δεν δίστασε να τους πει: «Τι τρώτε μαρούλια σε μια τέτοια ταβέρνα; Μήπως θα πάτε για ιατρικές εξετάσεις πρωί-πρωί και δεν θέλετε να φανεί η χοληστερίνη;». Ή όταν πρόσεξε ότι ο (αποκαλούμενος και καραμανλικός) Δάνης Τζαμτζής έτρωγε τη σαλάτα με τα μαρούλια (περιμένοντας το κοκορέτσι) και δεν άφηνε τη... vegetarian βουλευτή Γεωργία Μαρτίνου να τσιμπήσει από αυτήν, του έκανε παρατήρηση, αλλά αυτός συνέχισε, με αποτέλεσμα η πλέον αθόρυβη και ευγενής βουλευτής της ΝΔ να αλλάξει θέση και να πάει σε άλλο τραπέζι.»
Ένα άλλο περιστατικό που αξίζει τον κόπο να μεταφέρουμε από τον «Βηματοδότη» είναι όταν ο Καραμανλής προέτρεψε «τον καθήμενο εξ αριστερών του Λευτέρη Ζαγορίτη να εφορμήσουν επί του... αμνοεριφίου». Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να λάβουμε σχετικές πληροφορίες, αν το αμνοερίφιο ήταν από τα «αμνοερίφια εκπαιδεύσεως» της Χρυσής Αυγής ή από τα άλλα τα παρδαλά που γελάνε με τους νεοδημοκράτες.
Πάντως στον… όχι και τόσο μυστικό δείπνο των καραμανλικών, παρευρέθη και ένας «ντορικός», ήτοι ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστας, γεγονός που δείχνει την ύφανση μίας φράξιας που θα καταλήξει να «τζατζικώσει» τον Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών