Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

Χάρρυ Κλυνν: Κατασπάραξαν την Χρυσή Αυγή, επειδή σήκωσε παντιέρα...

Όταν ακόμα κι οι φανατικοί και ορκισμένοι εχθροί και ιδεολογικοί πολέμιοι όπως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Χάρρυ Κλυνν παραδέχονται ότι έχει στηθεί σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, τότε σημαίνει ότι το σχέδιο για εξόντωση των Ελλήνων Εθνικιστών με συκοφαντίες και παράνομες πολιτικές διώξεις έχει αποτύχει παταγωδώς.

Σε άρθρο του στην Kontra news ο Χάρρυ Κλυνν σε μια αποστροφή του λόγου του έγραψε χαρακτηριστικά: "Γιωργάκη Παπανδρέου, το λάθος το έκανες... Όσο καιρό...
κρατούσες τα μπόσικα στη γαλαζοπράσινη γαλέρα όλα καλώς καμωμένα και τα σκυλιά δεμένα που λέει η παροιμία... Τώρα που σήκωσες παντιέρα, τα σκυλιά λύθηκαν και θα σε κατασπαράξουν... Ό,τι ακριβώς έγινε με την "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".Αν και δεν μπορεί να γίνει καμμία σύγκριση της καθεστωτικής μαριονέτας του Τζέφρυ με την Χρυσή Αυγή που σε κανένα σημείο "δεν κράτησε μπόσικα", αλλά υπήρξε ανέκαθεν αδιαπραγμάτευτη και ασυμβίβαστη για το Εθνικό συμφέρον, η αλήθεια των γραφομένων του γνωστού καυστικού κωμικού συνίσταται στο γεγονός πως μια αδίστακτη κλίκα πολιτικών και δικαστικών θέλησε να εξοντώσει την Χρυσή Αυγή, επειδή σήκωσε παντιέρα!

Σύντομα όμως η Αλήθεια θα λάμψει, θα έρθει η δικαίωση και όσοι ενορχήστρωσαν αυτήν την σκευωρία θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών