Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

Ύβρεις του ΚΚΕ για την ΕΟΚΑ, ανήμερα της 60ης επετείου από την έναρξη του αγώνα της


Ύβρεις του ΚΚΕ για την ΕΟΚΑ, ανήμερα της 60ης επετείου από την έναρξη του αγώνα της

Αμετανόητα ανθέλληνες και μόνιμα απόντες από τους Εθνικούς Αγώνες, οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ «τίμησαν» με τον δικό τους τρόπο τα 60 χρόνια από την έναρξη του ένοπλου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, την 1η Απριλίου 1955.
Στη φυλλάδα τους, τον «(β)ριζοσπάστη», στη στήλη «Σαν σήμερα» λένε τα εξής: «1955: Έναρξη του ένοπλου αγώνα της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ), που στόχο είχε την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Είχε έντονο αντικομμουνιστικό και....
εθνικιστικό χαρακτήρα. Επικεφαλής ήταν ο Γ. Γρίβας (που στην Κατοχή έδρασε ως αρχηγός της αντικομμουνιστικής οργάνωσης Χ), ενώ τη συγκατάθεσή του είχε δώσει και ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος. Στο στόχαστρό της βρέθηκαν Τουρκοκύπριοι, αλλά και συνδικαλιστές, μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ. Η δράση της συντέλεσε στην έξαψη του εθνικιστικού μίσους».
Στα «βλήματα» του ΚΚΕ έχουμε να πούμε, εν ολίγοις, τα εξής:
α) Ο Αγώνας ενός σκλαβωμένου τμήματος του Ελληνισμού, για την ενσωμάτωσή του στον εθνικό κορμό έχει ως δεδομένο τον Εθνικιστικό του χαρακτήρα.
β) Τόσο το ΚΚΕ όσο και το ΑΚΕΛ όχι μόνο στάθηκαν ενάντιοι στον Αγώνα της ΕΟΚΑ, αλλά φρόντισαν από τη μία πλευρά να χαρακτηρίσουν «βαρελότους» και «τρακατρούκες» τους σκληροτράχηλους Μαχητές της, ενώ από την άλλη ως κοινοί ρουφιάνοι από τον ραδιοφωνικό σταθμό «η φωνή της αλήθειας», που έδρευε στη Μόσχα, φρόντισαν να πληροφορήσουν τους Βρετανούς ιμπεριαλιστές, ότι πίσω από το ψευδώνυμο του Διγενή κρυβόταν ο Γεώργιος Γρίβας.
γ) Οι Τουρκοκύπριοι «που βρέθηκαν στο στόχαστρο» της ΕΟΚΑ ήταν οι αστυνομικοί βασανιστές που είχαν επιστρατεύσει οι άγγλοι αποικιοκράτες για να ξυλοφορτώσουν βάναυσα τον Κυπριακό Λαό, ο οποίος διαδήλωνε υπέρ της Ένωσης και συμπαρατασσόταν στο πλευρό της ΕΟΚΑ.
δ) Ακόμα και ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα είχε υποκλιθεί μπροστά στο μεγαλείο των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ και εμπνεύστηκε από τις τακτικές της για το δικό του αντάρτικο.
ε) Οι υμνητές, του Στάλιν του μεγαλύτερου εγκληματία της ανθρωπότητας, καθώς και του αχυράνθρωπου και γλείφτη του, του Ζαχαριάδη (ένα από τα μεγαλύτερα καθάρματα στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, ο οποίος στο τέλος γνώρισε τη μοίρα που επί χρόνια επεφύλασσε στους εσωκομματικούς του αντιπάλους), είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τις αγωνιστικές παραδόσεις του Λαού μας.
Μια ζωή ξενόδουλοι και εντολοδόχοι μιας ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης (ΕΣΣΔ) προσπαθούν εδώ και 25 χρόνια να διαχειριστούν την ορφάνια τους, μιας και το κεντρικό κατάστημα στη Μόσχα έχει κλείσει ρολά. Την ΕΟΚΑ και τους Μαχητές της, δεν είναι άξιοι να τους αντικρύσουν όχι μόνο στα μάτια αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών