Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

Σε αδιέξοδο το κατεστημένο: Δεν στέκουν στο δικαστήριο οι ανώνυμες καταθέσεις των ψευδομαρτύρων - ΒΙΝΤΕΟ

Πλήρως έχει καταρρεύσει το σαθρό κατηγορητήριο και η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής πριν ακόμα ξεκινήσει η περιβόητη δίκη. Μία δίκη, η οποία θα αποδειχθεί κόλαφος για τους σκευωρούς και θα αποκαλύψει στο πανελλήνιο την παράνομη πολιτική δίωξη και τις υπόγειες μεθοδεύσεις που ενορχηστρώθηκαν κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Το διάτρητο κατηγορητήριο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου για την δήθεν "εγκληματική οργάνωση" στήθηκε σε τρεις σαθρούς πυλώνες: Το οπλοστάσιο, το μαύρο χρήμα και οι καταθέσεις των ψευδομαρτύρων.

α) Μοναστήρια και κήποι (!) σκάφτηκαν και ελέγχθησαν εξονυχιστικά για να επιβεβαιωθούν οι τερατολογίες των ψευδομαρτύρων και τελικά το οπλοστάσιο αποδείχθηκε όνειρο θερινής νυκτός, όπως παραδέχεται και ο εισαγγελέας Ντογιάκος στην πρότασή του.

β) Το ΣΔΟΕ για μήνες έκανε φύλλο και φτερό όλα τα οικονομικά του κόμματος και των βουλευτών και αποδείχθηκαν όλα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!

Το μόνο που μένει λοιπόν στους σκευωρούς είναι οι τερατολογίες και τα ψέμματα των ψευδομαρτύρων. Κι αυτά όμως θα καταρρεύσουν στο ακροατήριο, καθώς οι ανώνυμες καταθέσεις τους δεν μπορούν να σταθούν. Είναι ανούσιες, αβάσιμες και κατ΄ουσίαν ανύπαρκτες!
Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Γαβαλά από το κανάλι της Βουλής. Ο κ. Γαβαλάς είπε...
χαρακτηριστικά για την επερχόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής και τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων:

"Υπάρχει ο νόμος 2928/2001 ο οποίος φροντίζει για την προστασία των μαρτύρων σε τέτοιου τύπου δίκες. Αυτός ο νόμος λέει ότι εκείνος που είναι μάρτυρας σε αυτήν την δίκη καταθέτει μόνο με ηλεκτρονικά μέσα, ηχητικά ή οπτικά. Με διάταξη του εισαγγελέα δεν αναφέρεται το όνομά του πουθενά, αλλάζουν τα στοιχεία της ταυτότητας, του κάνουν μετάθεση, μετάταξη ή απόσπαση αν είναι δημόσιος υπάλληλος. Το ακροατήριο μπορεί να διατάξει την αποκάλυψη των στοιχείων, αν το ζητήσει ο εισαγγελέας ή κάποιος από τους διαδίκους. Λέει ο νόμος ότι αν δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του μάρτυρα, τότε μόνη η κατάθεσή του δεν μπορεί να οδηγήσει στην καταδίκη των κατηγορουμένων".

Με λίγα λόγια... επιτέλους Δίκη!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών