Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

Το παραδέχτηκε και ο Τσίπρας: Όταν αποτύχουμε, θα έρθει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Ο κόσμος το΄ χει τούμπανο και ο... Αλέξης κρυφό καμάρι! Στα λόγια του Λεγκρέν, του Κρούγκμαν και του Νόαμ Τσόμσκυ ήρθε χθες και ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής όπου δήλωσε ξεκάθαρα ότι μετά την αποτυχία του Σύριζα, θα έρθει αναπόφευκτα στην εξουσία ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή!

Οι Έλληνες Εθνικιστές αποτελούν την μόνη συνεπής και ασυμβίβαστη αντιμνημονιακή δύναμη και το μοναδικό φόβητρο των διεθνών τοκογλύφων.

Όταν ο Τσίπρας αποτύχει πλήρως και προδώσει κι αυτός με την σειρά του τον ελληνικό λαό, αναπόφευκτα τα ηνία της χώρας και τον τιτάνιο Αγώνα για την αναγέννηση του Έθνους δεν θα την αναλάβει η διαλυμένη ψοφοδεξιά, αλλά η Χρυσή Αυγή!

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ομολόγησε χθες από βήματος της Βουλής απευθυνόμενος στα άδεια έδρανα της ΝΔ, η οποία είχε τραπεί σε άτακτη υποχώρηση: "Μην καρτεράτε...
να αποτύχουμε. Διότι ακόμα και αν εμείς αποτύχουμε, δεν θα είστε εσείς οι οποίοι θα καταφέρετε να ξανάρθετε στην επιφάνεια. Δυστυχώς, θα έρθουν... άλλες δυνάμεις."

Δυστυχώς για τον εθνομηδενιστικό Σύριζα και την ξεπουλημένη ΝΔ και ΕΥΤΥΧΩΣ για την Πατρίδα το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών