Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

Ρεσιτάλ βλακείας από το MEGA: Βάφτισαν Χρυσαυγίτες τον Νεοδημοκράτη φούρναρη και τον Αλβανό εργάτη! ΒΙΝΤΕΟ

Πιστοί στον δρόμο του ψέματος και της συκοφαντίας παραμένουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία συνεχίζουν να παραπληροφορούν το κοινό με κατασκευασμένες και χαλκευμένες ειδήσεις. Χθες το "έγκυρο" Mega μετέδωσε ρεπορτάζ σχετικά με το δικαστήριο του Αιγύπτιου που βασανίστηκε από τον Νεοδημοκράτη εργοδότη του Γ.Σ. και τον γιο του Σ.Σ., καθώς και τον αλβανό εργάτη που είχαν στην δούλεψή τους.

Από την πρώτη στιγμή που καταγράφηκε το συμβάν στην Σαλαμίνα το 2012 η Χρυσή Αυγή δήλωσε πως οι δράστες ουδεμία σχέση έχουν με το κόμμα. Προς επιβεβαίωση των γεγονότων ο ιδιοκτήτης του φούρνου Γ. Σ. έχει διατελέσει. δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος...
Αμπελακίων την περίοδο 2002-2006 με το δημοτικό συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» που υποστήριζε η Νέα Δημοκρατία. Αυτό όμως δεν βολεύει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία εθισμένα στο να ρίχνουν λάσπη στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, βάφτισαν τον ιδιοκτήτη του φούρνου, τον γιο του και τον αλβανό εργάτη τους... Χρυσαυγίτες!

Σε χθεσινό ρεπορτάζ μάλιστα του σταθμού για την εν λόγω υπόθεση πέρα από το γεγονός ότι επανέλαβαν το συνειδητό ψεύδος ότι οι δράστες ήταν Χρυσαυγίτες, ανέφεραν ότι όταν συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι είχε γίνει συγκέντρωση συμπαράστασης από Χρυσαυγίτες! Καλούμε τους "έγκυρους" ρεπόρτερ του Mega να μας δείξουν ένα βίντεο, μία φωτογραφία ή έστω μια οποιαδήποτε αναφορά που να συσχετίζει τους κατηγορούμενους με την Χρυσή Αυγή.


Ειδάλλως επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πως είναι συστηματικοί συκοφάντες!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών