Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΚΑΝΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!


Πρόταση για… πολιτικό γάμο («μεγάλη συγκυβέρνηση») στον mister Tsipra κάνει η νουδούλα μέσω του… antinews. Έτσι, σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Που το πάει ο Τσίπρας;», η διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη, από δω το πάει, από κει το φέρνει και καταλήγει σε πρόταση να απαλλαγεί ο ΣΥΡΙΖΑ από «τα γκρουπούσκουλα και τις συνιστώσες» και να φέρει νέο Μνημόνιο για να… σώσει τη χώρα σε συνεργασία με τον Σαμαρά! Ιδού:

«Να έρθει σε ρήξη με τα γκρουπούσκουλα και τις συνιστώσες του κόμματός του που του ζητούν να το παίξει… Αντρέας Λούμπιτς (και να μας συγχωρήσουν τα θύματα της τραγωδίας). Να αυτοκτονήσει δηλαδή ο ίδιος αλλά να πάρει μαζί του και τις θυσίες και τις κατακτήσεις 11 εκατ. Ελλήνων. Αν ο κ. Τσίπρας δεν θελήσει να γίνει ο πιλότος ή ο κυβερνήτης ενός πλοίου που βουλιάζει οφείλει τώρα να πετάξει τη σαβούρα και να...
προχωρήσει έχοντας ακόμη και τη στήριξη του Σαμαρά. Άλλωστε η ΝΔ έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω απ’ όλα την πατρίδα.

Ο κ. Τσίπρας είναι νέος, άβγαλτος πολιτικός και καλείται να πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις. Είναι όμως η ώρα που πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Τουλάχιστον να μην αφήσει τη χώρα να χαθεί».

(ΥΓ) 1: Τσίπρας πρωθυπουργός και Σαμαράς αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως; Σας φαίνεται απίθανο, έτσι; Το ίδιο απίθανο θα φαινόταν και το 2010 συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργό Σαμαρά και αντιπρόεδρο Βενιζέλο… Γι’ αυτό, ποτέ να μη λέτε ποτέ. Με τους πολιτικάντηδες που έχουμε μπλέξει, όλα είναι πιθανά!

(ΥΓ) 2: Χθεσινή δήλωση του σαμαροφύλακα Γιακουμάτου στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1: «Η ΝΔ ζητά να υπάρξει συμβιβασμός και η κυβέρνηση να σώσει τη χώρα καθώς η οικονομική ασφυξία είναι μεγάλη. Είναι δεδομένη η συμμετοχή της Ν.Δ. σε μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού, για περιορισμένο χρόνο, αν φυσικά της ζητηθεί κάτι τέτοιο». Τυχαίο; Δε νομίζω! Κάποιοι φτιάχνουν κλίμα «μεγάλης συγκυβέρνησης»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών