Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΟΙ… ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Ψηφίστηκε –όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο- η τροπολογία σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του (πρώτου, γιατί σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα…) μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, βάσει της οποίας ρυθμίζονται πολεοδομικές εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του. «Κατά» ψήφισε η Χρυσή Αυγή και το μόρφωμα Καμμένου, ενώ υπέρ της τροπολογίας τάχθηκαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου: ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και η νουδούλα (της οποίας, κάποιοι βουλευτές, σε παρελθόντα χρόνο, παρίσταναν τους… σκληρούς και τους… αδιάλλακτους σε κάτι τέτοια ζητήματα).

Επειδή πολύ κουβέντα –και στη βουλή- έγινε για την ψήφο των ΑΝΕΛ και τις περιβόητες «κόκκινες γραμμές»: βάζω «κόκκινες γραμμές» με κάποιον που συγκυβερνώ, δε σημαίνει ότι...
δεν ψηφίζω ένα νομοσχέδιο –γνωρίζοντας ότι θα το ψηφίσουν όλοι οι άλλοι και θα γίνει νόμος του κράτους- και μετά συνεχίζω τη συγκυβέρνηση σα να μην τρέχει τίποτα. Βάζω «κόκκινες γραμμές», σημαίνει ότι ή αποσύρεις το νομοσχέδιο με το οποίο διαφωνώ, ή φεύγω από τη συγκυβέρνηση. Τα υπόλοιπα είναι για τους αφελείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών