Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

Οι Καμμενικοί κοροϊδεύουν τον κόσμο: «εθνομηδενιστής» ο Θεοδωράκης, αλλά όχι ο Συριζαίος Φίλιος, που είπε ακριβώς τα ίδια!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ κοροϊδία πέφτει από τους Τσιπροκαμμένους, που πιστεύουνε ότι οι Έλληνες είναι –μετά συγχωρήσεως- πολύ μαλάκες! Κι όχι μόνο στα της… «σκληρής διαπραγμάτευσης», αλλά σε όλα τα ζητήματα.

Οξύτατη ανακοίνωση εξέδωσε, λοιπόν, η Χρυσοβελόνα του υπουργοπάνου Καμμένου, κατά του ποταμίσιου προέδρου Σταύρου, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του παραρτήματος του Μπόμπολα για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, χαρακτηρίζοντας «ισοπεδωτικό εθνομηδενισμό» και «ψευδοπροοδευτισμό» αυτά που πρεσβεύει το Ποτάμι.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Σταύρος δεν ήταν ο πρώτος που καταφέρθηκε κατά της πίστης των Ελλήνων. Αυτός ήταν ο συνοδοιπόρος του πανοκαμμεναριού, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο χοντρούλης Φίλης, σε απανωτές καναλότσαρκες. Για να θυμηθούμε κάποιες τις άκρως προκλητικές και εθνομηδενιστικές σχετικές δηλώσεις του σταλινικού χοντρούλη:...


«Τι δουλειά έχουν τα λείψανα να τριγυρνάνε από εδώ κι από κει; Υπάρχει ένα θέμα σεβασμού που πρέπει να έχουμε απέναντι στη λαϊκή θρησκευτικότητα, όχι, όμως, να αποδίδουμε τιμές αρχηγού κράτους στα λείψανα μιας Αγίας… Κακώς τα λείψανα θα πάνε στον Άγιο Σάββα. Είναι δείγμα επιστροφής στον Μεσαίωνα. Οι πιστοί και οι άρρωστοι που θέλουν να γιατρευτούν πάνε στο νοσοκομείο και όχι στην εκκλησία».

Αλλά, ο Πανοκαμμένος και η Χρυσοβελόνα του, δεν έβγαλαν άχνα για τον ντρούλη-χοντρούλη συνοδοιπόρο τους! Κορόιδα είναι να χάσουν την «κότα με τα χρυσά αυγά», τώρα που έχει αρχίσει και… γεννάει; Ασφαλώς και όχι! Γιατί για κορόιδα –και μάλιστα πολύ μεγάλα- περνάνε τους ψηφοφόρους τους! Αλλά, μέχρι πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών