Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

Ξεφτιλίστηκαν οι καπιταλομαρξιστές προστάτες του ΚΚΕ - Πανηγυρική δικαίωση του συναγωνιστή Γ. Λαγού!


Ξεφτιλίστηκαν οι καπιταλομαρξιστές προστάτες του ΚΚΕ - Πανηγυρική δικαίωση του συναγωνιστή Γ. Λαγού!

Με καταδικαστική ανακοίνωση επί ανύπαρκτου περιστατικού, απάντησε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για το ζήτημα των καταγγελιών του ΚΚΕ εις βάρος του συναγωνιστή Γιάννη Λαγού.
Η ξεφτίλα του αντεθνικού «δημοκρατικού» τόξου έγκειται στο γεγονός ότι κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής η οποία ερευνούσε τις καταγγελίες της Κανέλλη και του ΚΚΕ, ουδέν επιβαρυντικό στοιχείο προέκυψε για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγό, όμως παρά ταύτα και προκειμένου να αποφευχθεί η λαϊκή χλεύη, εκδόθηκε μια κατάπτυστη ανακοίνωση «καταδίκης της προκλητικής και απαράδεκτης συμπεριφοράς του χρυσαυγίτη βουλευτή».
Τί συνέβη όμως στην επιτροπή; Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη φέρεται να πρότεινε να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα κατά του χρυσαυγίτη βουλευτή, όμως η συγκεκριμένη πρόταση απορρίφθηκε. Για ποιο λόγο; Διότι απλούστατα, οι δυο βουλευτές του Σύριζα οι οποίοι υποδείχθηκαν από την μπολσεβίκα Κανέλλη ως μάρτυρες του περιστατικού όπου υποτίθεται....
«δέχθηκε απειλές από τον Γιάννη Λαγό», την διέψευσαν πανηγυρικά!
Οι βουλευτές του Σύριζα, Σμίας και Μανιός υποστήριξαν ότι υπήρξε ένας διάλογος μεταξύ της βουλευτού του ΚΚΕ και του Γιάννη Λαγού έξω από την αίθουσα της επιτροπής που συνεδρίαζε, ο οποίος διήρκεσε για μερικά δευτερόλεπτα και είχε λήξει όταν οι ίδιοι εξήλθαν της αιθούσης. Διέψευσαν δηλαδή τις ευφάνταστες καταγγελίες Κανέλλη πως ο συναγωνιστής Λαγός την απείλησε και κινήθηκε εναντίον της προτού «παρέμβουν και τον σταματήσουν» οι εν λόγω βουλευτές του Σύριζα!
Η καταδικαστική εντούτοις ανακοίνωση της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, εξεδόθη με μία και μοναδική σκοπιμότητα: για να συγκαλυφθούν τα τερατώδη ψεύδη της Κανέλλη κι εκείνων που συντάχθηκαν στο πλευρό της, δίχως καν να ερευνήσουν στοιχειωδώς την καταγγελία (βλέπε Κατριβάνου του Σύριζα), εξεδόθη δηλαδή για να μην αποδειχτεί στο Πανελλήνιο η σκόπιμη κατασκευή ενός ανύπαρκτου περιστατικού από την βουλευτή του ΚΚΕ Κανέλλη και τους «δημοκράτες» συμπαραστάτες της.
Καταδικάζουν το εθνικιστικό φρόνημα και την Ιδέα και σε καμία περίπτωση παράνομες/έκνομες ενέργειες! Αυτές είναι οι συμμορίες του «δημοκρατικού» τόξου που έχουν το θράσος να αποκαλούν τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση»!
ΥΓ. Την επόμενη φορά που το διεφθαρμένο Καθεστώς και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας θα επιχειρήσουν να προστατέψουν το συστημικό ΚΚΕ, επενδύοντας την αντιχρυσαυγίτικη εκστρατεία τους στην μπολσεβικο-καπιταλιστική φαντασία της Κανέλλη, να είναι πιο προσεκτικοί διότι δεν εκτίθενται απλώς αλλά ξεφτιλίζονται συνολικώς!
Θα επανέλθουμε και με τα επίσημα πρακτικά της επιτροπής που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τα ασύστολα ψεύδη του ΚΚΕ.

1 σχόλιο:

  1. Μα το έχουν ξεκαθαρίσει το θέμα "αλήθεια" οι του ΚΚΕ. Αλήθεια είναι αυτό που συμφέρει το κόμμα είχε πει ο μακαρίτης ο Χαρίλαος Φλωράκης. Ποιο επίσημη διαβεβαίωση δεν γίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών