Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

Το "δημοκρατικό τόξο" είπε ΝΑΙ στο Τζαμί.. Μόνο η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων Ορθοδόξων..!!


Ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων η τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό και πολεοδομικές εκκρεμότητες, οι οποίες ρυθμίζονται προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του.
Την τροπολογία καταψήφισε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ο οποίος πρωτοστάτησε και στις διαμαρτυρίες των Ελλήνων για την συγκεκριμένη αντεθνική ενέργεια, την οποία ξεκίνησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ολοκλήρωσαν χθες ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ.
Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης έσπευσαν να...
«ενημερώσουν» την κοινή γνώμη πως την τροπολογία καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ. Η σκοπιμότητα είναι προφανής: επιδιώκεται κακήν-κακώς η αποφυγή να ταυτισθεί η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την μη ανέγερση τζαμιού, με την παρόμοια θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Εντούτοις, κανείς «έγκριτος» δημοσιογράφος δεν τόλμησε να αναφέρει ότι οι ΑΝΕΛ, ως κυβερνητικός εταίρος, δεν έπραξαν το παραμικρό για την απόσυρση της σχετικής τροπολογίας.
Ο πρόεδρος δε των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, ο οποίος «απειλούσε» τους Ευρωπαίους ότι θα στείλει στις χώρες τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, όχι μόνο δεν υλοποιεί τα λεγόμενά του αλλά αντίθετα κατασκευάζει μαζί με τον Τσίπρα και τις λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις ισλαμικό τέμενος, ούτως ώστε να νιώθουν οι παρανόμως εισελθόντες στην Ελλάδα μουσουλμάνοι «σαν στο σπίτι τους»!
Η ψοφοδεξιά της ΝΔ από τη πλευρά της, υπερψήφισε την τροπολογία αποδεικνύοντας πως ο δήθεν «πατριωτισμός» της είναι καθαρά προεκλογικός, προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων. Ποιος δεν θυμάται τον περιστοιχισμένο από κάμερες Σαμαρά στον Έβρο, να παριστάνει τον «ισλαμοφάγο»; Χθες ο ίδιος και το κόμμα του έβαλαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην αντεθνική μεθόδευση, τηρώντας την ανθελληνική γραμμή που ακολούθησε επί 2,5 έτη στη κυβέρνηση του τόπου. Ο Σαμαράς εκτός των άλλων, ήταν εκείνος που υποσχέθηκε στον Ερντογάν πως θα κατασκευαστεί το Τζαμί στον Βοτανικό.
Απέναντι στους απατεωνίσκους της πατριδοκαπηλίας και εμπόρους της εθνικοφροσύνης (βλέπε ΝΔ και ΑΝΕΛ), απέναντι στους εργολάβους του αντιρατσισμού που νομιμοποιούν με σχέδιο και πακτωλό χρημάτων το ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων (βλέπε τα κόμματα της αριστεράς), η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει με συνέπεια και δυναμισμό, η Φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, η οποία αντιστέκεται σθεναρά στην κρατικά επιβαλλόμενη Νέα Τουρκοκρατία!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δαβάστε επίσης: Ηλίας Κασιδιάρης: Δυναμικός αγώνας κατά του ισλαμικού τεμένους - ΒΙΝΤΕΟ
Χρήστος Παππάς: Ο Σαμαράς έδωσε το τζαμί, ο Τσίπρας μεγαλώνει το οικόπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών