Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΣΑΣ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πράγματι έτσι έγινε σε κείνα τα βουνά, οι επαναστάτες κατά του Έθνους των Ελλήνων χώθηκαν στην άμμο από τον Ελληνικό Στρατό, για να έρθουν οι προοδευτικές κυβερνήσεις από το 1949 και μετά, με μία παύση επταετούς διαλλείματος, να τους ξεχώσουν από την άμμο και να αλωνίζουν μέχρι σήμερα.

Θυμάστε το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδος στη βουλή, με τον συναγωνιστή Γ. Λαγό και τη πασιονάρα της Εκάλης Γαρούφω; Με καθυστέρηση λοιπόν, έγινε...
η σύγκλιση της επιτροπής δεοντολογίας της βουλής, ώστε να καταδικάσουν την απρεπή συμπεριφορά καθώς και την επίθεση του Γ. Λαγού στη μπολσεβίκα της Εκάλης, ιδού τι αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της «καθημερινής»: «η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας καταδικάζει την προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού και των απειλών που εκτόξευσε κατά της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη», σημειώνεται σε δήλωση που εισηγήθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, το περιεχόμενο της οποίας έγινε κατά πλειοψηφία αποδεκτό από τα παριστάμενα μέλη.»

Χθες είχαμε και άλλο επεισόδιο στο κοινοβούλιο, όταν ο υποφρούραρχος της βουλής παρουσιάστηκε στον συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη και του ζήτησε να αποχωρήσει ο δεύτερος μιας και τελείωσε την απολογία του στην ολομέλεια, εν όψει της νέα άρσης βουλευτικής του ασυλίας, με τον συναγωνιστή να του απαντά ότι θα παραμείνει στο κοινοβούλιο και για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία. Οπότε ο υποφρούραρχος αποχώρησε άπραγος. Απορώ πως δεν κάλεσαν τα ΜΑΤ να πάρουν σηκωτό τον συναγωνιστή ! ! !  

Έχουμε φτάσει σε σημείο εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, είτε πρόκειται για βουλευτές ,είτε για τους απλούς ψηφοφόρους να αντιμετωπιζόμαστε από μια συγκεκριμένη κλίκα πολιτικών ως κάτι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά επειδή υπάρχουμε πρέπει και να βρεθεί τρόπος να μας εξαερώσουν. Είναι γνωστή η τακτική των μπολσεβίκων, όταν θέλουν να επιτεθούν σε πολιτικούς τους αντιπάλους, τι τρόπους χρησιμοποιούν. Επειδή οι κακαέδες, όπως τους ονόμαζε και ένας πατριώτης ιερέας κάποιες άλλες εποχές, δεν έχουν πάνω τους ούτε ιερό ούτε όσιο, και επειδή με τις λάθος τακτικές όπως το ξύλο και τις διακοπές στη Γυάρο και στη Μακρόνησο πάλι δεν είχαμε αποτελέσματα, εγώ θα προτείνω έκδοση εισιτηρίου άνευ επιστροφής, ώστε να σταλούν οι αμετανόητοι να ζήσουν από κοντά τον κομμουνιστικό παράδεισο άνωθεν του 38ου παραλλήλου, υπό το βλέμμα του Κιμ. Αλλά επειδή ο Κιμ δεν σηκώνει μ@λ@κίες, – τις προάλλες εκτέλεσε έναν υπουργό του, επειδή ο τελευταίος αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που ήταν παρών και ο Κίμ -, ελπίζω ότι δεν θα έχουμε  νέα αυτών, ούτε στο  εγγύς αλλά ούτε και στο απώτερο  μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών