Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

Κατάντια για τους "δεξιούς"... Ο ανθέλληνας Πάγκαλος ψηφίζει φανατικά Νέα Δημοκρατία


Προς όσους στηρίζουν την ψοφοδεξιά του Σαμαρά: Ο Πάγκαλος ψηφίζει φανατικά ΝΔ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μιλάμε σε έσενα "πατριώτη" της ΝΔ.. Πώς αντέχεις να στηρίζεις ένα κόμμα που το ψηφίζει ο ανθέλληνας που έδωσε τον Οτσαλάν στους τούρκους, παρέδωσε τα Ίμια, είπε τους στρατιωτικούς "αντιπαραγωγικούς" και θεωρεί την ελληνική σημαία "ένα κομμάτι πανί".
 
Τεράστιο «ειδικό» βάρος αποκτά η ΝΔ του Σαμαρά μετά την ειλικρινέστατη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου πως ψήφισε και θα ξαναψηφίσει Νέα Δημοκρατία!
Στο περιθώριο συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρώην υπουργός του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ υποστήριξε τα κάτωθι: «Εγώ δεν ανήκω πια στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, για τον πολύ απλό λόγο ότι θεωρώ πως ο χώρος του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να....
ανήκω σε κάτι που δεν υπάρχει. Στις τελευταίες εκλογές, καταναγκασμένος μπροστά σε αυτή τη διαπίστωση την οποία έκανα και μη θέλοντας να πάρω θέση πάνω στο κορυφαίο δίλημμα ποιος είναι χειρότερος, ο Βαγγέλης Βενιζέλος ή ο Γιώργος Παπανδρέου, ψήφισα Ν.Δ. και αυτό θα ξανακάνω, αν δεν υπάρχει άλλη λύση»!
Εκείνο δηλαδή το οποίο αποκαλύπτει ο τέως υπουργός και εκ των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος, είναι το γεγονός ότι αναγνωρίζει στη ΝΔ του Σαμαρά τον κληρονόμο των πολιτικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, μιας και η σοσια-ληστρική συμμορία επί Τζέφρυ Παπανδρέου και ακολούθως επί Βενιζέλου, απώλεσε τον αρχικό της χαρακτήρα.
Η συγκεκριμένη δήλωση, αποδεικνύει και στον τελευταίο αδαή τον πραγματικό ρόλο της συμμορίας της Συγγρού, ως άξιου συνεχιστή των καταστροφικών πολιτικών του ΠΑΣΟΚ.
Οι εναπομείναντες ψηφοφόροι της ΝΔ θα πρέπει κατόπιν τούτου να αναλογιστούν εάν τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο κατά το παρελθόν κι επιπλέον αν επιμένουν πως η ΝΔ είναι το πατριωτικό κόμμα που νόμιζαν πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδας. Οι μάσκες πάντως των πατριδοκάπηλων της ΝΔ έχουν πέσει προ πολλού, ο Πάγκαλος απλά το επιβεβαίωσε ξανά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών