Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

Η 17ΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΝΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ!

voridis
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο και οι εξελίξεις στα εσωκομματικά της νουδούλας να έχουν παγώσει (γιατί «μυρίζουν» εκλογές τον Σεπτέμβριο), αλλά οι δελφίνοι δουλεύουν… υπογείως.
Έτσι, με αφορμή το προβοκατόρικο και κατευθυνόμενο από τον Τσίπρα, δήθεν «αποκαλυπτικό» δημοσίευμα του Βήματος, ότι ο αμερικανόπαις Τσίπρας έκανε «παιχνίδι» με...
την Ρωσσία για επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, αλλά την τελευταία στιγμή οι Ρώσσοι τον «πούλησαν», αναγκάζοντάς τον να υποταχθεί στις ορέξεις της φράου Μέρκελ, ομάδα βουλευτών της νουδούλας κατέθεσε ερώτηση στη βουλή, απευθυνόμενη στον Τσίπρα.
Την ερώτηση υπογράφουν οι παρακάτω 17 βουλευτές: Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Τζαβάρας, Μάκης Βορίδης, Κώστας Βλάσης, Γιώργος Στύλιος, Χρήστος Κέλλας, Φωτεινή Αραμπατζή, Μαρία Αντωνίου, Γεώργιος Γεωργαντάς, Δημήτρης Κυριαζίδης, Κώστας Κουκοδήμος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Σάββας Αναστασιάδης, Στέφανος Γκίκας, Μάριος Κόνσολας και Γιάννης Βρούτσης.
Στην πραγματικότητα, η ομάδα αυτή των βουλευτών, που –διόλου τυχαία- επιχειρεί να εμφανιστεί ως… Κέρβερος της διασφάλισης του παλαιοκαραμανλικού δόγματος «Ανήκομεν εις την Δύσιν» και των αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα, είναι η ομάδα του δελφίνου Μάκη Βορίδη, σε πλήρη ανάπτυξη!
(ΥΓ) 1: Ή μήπως έχουμε… χάσει επεισόδια και η ομάδα είναι του… δελφίνου «Μπουμπούκου»;
(ΥΓ) 2: Μην τσιμπάτε, το παραπάνω ερώτημα ήταν… προβοκατόρικο.
(ΥΓ) 3: Τις προηγούμενες ημέρες, ο «Μάκαρος» (όπως τον αποκαλούσαν –όταν ήταν στο ΛάΟΣ- κάποιοι που δεν τον ήξεραν καλά…) ήταν στα Χανιά, για να πάρει την… ευλογία του Μητσοτακέϊκου, για… προσωρινός αρχηγός πριν την έλευση του Κυριάκου του γουρλομάτη…  Και οι… κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι την πήρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών