Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

Λαφαζάνης: Όλα μια χαρά με το Μνημόνιο – Τελείωσε η «επανάσταση» και πάλι όλοι φίλοι

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κλασικά κόλπα των μασονικών κομμάτων, με τους εσωκομματικούς ψευτοδιαφωνούντες, για να μην φύγουν οι ψηφοφόροι από το μαντρί.

Ξαναθυμόμαστε όλοι, τώρα με τον Σύριζα, τις παλιές καλές τακτικές του ΠΑΣΟΚ, που το έκαναν να μεσουρανεί στην πολιτική ζωή του τόπου μέχρι πρόσφατα, παρά τα συνεχή σκάνδαλα, τις ρεμούλες και τις κλεψιές. Βλέπουμε όλοι να παίζεται αυτές τις μέρες ένα «δράμα» στο εσωτερικό του Σύριζα με την ευκαιρία της υπερψήφισης του τρίτου, αριστερού και επαχθέστερου μνημονίου, που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Οι μεν προεδρικοί υπερψηφίζουν και καθυβρίζουν τους «διαφωνούντες» ως όργανα του Σόιμπλε, ενώ οι «διαφωνούντες» καθυβρίζουν τους προεδρικούς ως όργανα της Μέρκελ και του μνημονίου, υποταγμένους και δοσίλογους. Θα περίμενε κανείς ότι αυτή η εσωκομματική κόντρα, που θυμίζει εντόνως την αντιπολίτευση του Σύριζα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να οδηγήσει μοιραία σε μια διάσπαση, που θα συντελεστεί με κρότο!

Αμ έλα ντε όμως που η κυβέρνηση είναι γλυκιά και το μέλι της ακόμα πιο γλυκό. Ιδού τι είπε ο «αρχηγός των ατάκτων», Παναγιώτης Λαφαζάνης, όταν ερωτήθηκε για την κόντρα, που έχει λάβει εξαιρετικές διαστάσεις: "Όλα μια χαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ...
είναι ενωμένος με τις διαφορετικότητες του. Οι διαφορές είναι δύναμη, δεν είναι η αχίλλειος πτέρνα μας ".

«Όλα μια χαρά» και ο Σύριζα συνεχίζει να είναι αντιπολίτευση του εαυτού του! Τώρα που τελείωσαν προς το παρόν τα μνημονιακά μέτρα, ο Λαφαζάνης και οι συν αυτόν θα επιστρέψουν στην υπερψήφιση αριστερών εθνοκτόνων νομοσχεδίων, όπως το ξεπούλημα της Θράκης στους τούρκους, την απόδοση του Αιγαίου στα ψάρια του και άλλα τέτοια ωραία. Θα απαλλάξουν και τη νουδούλα από το φόρτο να λειτουργεί ως κυβέρνηση και η ζωή θα συνεχιστεί «μια χαρά», μέχρι το επόμενο πακέτο μέτρων, οπότε και θα αρπάξουν και πάλι τα «τουφέκια» οι «Λαφαζανίστας», για να δώσουν τον αντιμνημονιακό αγώνα του Σύριζα.

Το δυστυχές, γι’ αυτούς, είναι ότι ο κοσμάκης έχει περάσει σαράντα χρόνια καταπράσινης πασοκάρας και πλέον ξέρει τα… κόλπα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών