Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

Το ΛΙΜΑΝΙ είναι Εθνικιστικό... Μεγαλειώδης δράση της Τ.Ο. Πειραιά και της Τ.Ο. Περάματος ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την Πέμπτη 23-07-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση από την Τ.Ο. Πειραιώς, με κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Περάματος, στο κατάστημα της ΔΕΗ στα Καμίνια.

Είναι γεγονός, πως κατόπιν της ψήφισης των νέων αντιλαϊκών μέτρων, η Ελληνική κοινωνία πρόκειται να έρθει και πάλι αντιμέτωπη με νέες φουρτούνες. Η διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι σίγουρα μία από αυτές, για χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες, οι οποίες ζουν κάτω από το όριο της ανέχειας, λόγω των ενεργειών των προδοτικών κυβερνήσεων όπου σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον και για την πρόοδο του λαού που τους έδωσε δύναμη και εξουσία.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την Εθνική Αντίσταση με όλες της τις δυνάμεις, και οι θέσεις της παραμένουν πάγιες: Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι πολυτέλεια, δεν ζούμε στον 15ο αιώνα. Εκατοντάδες συμπολίτες μας, για ακόμα μία φορά γνώρισαν τις....
θέσεις μας λαμβάνοντας με ενθουσιασμό το έντυπο υλικό μας, ενώ οι περισσότεροι μας διαβεβαίωσαν ότι η ώρα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ!
Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:


Με μεγάλη αποδοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής στην ΔΟΥ Ελευσίνας, οι Συναγωνιστές ενημέρωσαν τον κόσμο για τα επαχθή μέτρα που έφερε με το νέο μνημόνιο η Αριστερά και για την εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας που συμφώνησαν οι Τσιπροκαμένοι με το διεθνές κεφάλαιο της τοκογλυφίας. Η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη  είναι η Χρυσή Αυγή και θα υπερασπιστεί τα δίκαια των Ελλήνων, οι πάγιες πολιτικές μας θέσεις είναι μονόδρομος για την έξοδο από τα Εθνοκτόνα μέτρα των δανειακών συμβάσεων. ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Την Πέμπτη 23/07/2015 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων στην ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου. Οι συναγωνιστές ενημέρωσαν τον κόσμο που βρισκόταν εκεί για την απαράδεκτη κατάσταση των τιμολογίων και της γενικότερης πολιτικής των ΔΕΚΟ και της ΔΕΗ ειδικότερα. Παράλληλα μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών