Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015

Λαφαζάνης στην "Αγορά": Ο Τσίπρας θα γίνει Κουβέλης και ο ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ μετά το 3ο Μνημόνιο!

Γράφει ο Αινείας

Ο επαναστάτης χωρίς αιτία Λαφαζάνης, λόγω του άκαπνου "όχι" στο Μνημόνιο 3 - καθώς θα στηρίξει και με τα δυο χέρια τον Τσίπρα αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης, άρα ουσιαστικά στηρίζει κανονικότατα το νέο επαχθές Μνημόνιο - είχε την τιμητική αυτές τις ημέρες στα ΜΜΕ.

Ωστόσο αυτό που θα συγκρατήσω είναι μια συνέντευξή του στην "Αγορά"  που προοιωνίζει το μέλλον της Κυβέρνησης της "πρώτης φοράς Αριστερά" αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο αρχηγός των "ατάκτων - Λαφαζανίστας", θεωρεί ότι η τύχη του Τσίπρα αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανάλογη με αυτή του Μπάρμπα - Φώτη και τη ΔΗΜΑΡ.

Οι πολιτικές που θα κληθεί να εφαρμόσει η Κύβερνηση του Τσίπρα θα είναι τόσο επώδυνες και με τέτοιο πολιτικό κόστος που θα τον οδηγήσει τετελεσμένα σε....
δημοσκοπική συρρίκνωση και φυσικά στην χλεύη και τη λήθη όπως έγινε και με τη ΔΗΜΑΡ και τον Πρόεδρο της που τώρα βρίσκεται στο 0,3%!!!. Η κύρια αιτία που θα συμβεί το παραπάνω γεγονός για τον Λαφαζάνη θα είναι ότι μια "αριστερή Κυβέρνηση θα ασκήσει νεοφιλελέυθερες αντιλαϊκές πολιτικές".

Γράφει ακόμη πιο συγκεκριμένα:
"ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε με κανένα τρόπο να δεχθεί και να ψηφίσει το νέο μνημόνιο καθώς αν επιμείνει να το εφαρμόσει, τότε κινδυνεύει να μετεξελιχθεί σε μια νέα μεγαλύτερη ΔΗΜΑΡ ή σε ένα είδος μεγάλου πολυσυλλεκτικού «Ποταμιού»""

Υ.Γ.
Από το στόμα σου και στου... Τσίπρα το αυτί!

Υ.Γ.2
Η μετά τον ΣΥΡΙΖΑ εποχή για τον Λαφαζάνη θα είναι.... επίκρατηση των άκρων και ανεξέλγκτες καταστάσεις.. Τι να εννοεί άραγε;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών