Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015

Μνημόνιο της Αριστεράς:Αναπηρική σύνταξη στα 87 ευρώ (!) - ΒΙΝΤΕΟ


Αναπηρική σύνταξη στα 87 ευρώ (!) περιλαμβάνει η συμφωνία των ΣΑΝΕΛ με τους δανειστές

Αυτά τα εκδικητικά μέτρα ψήφισαν και οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού
«Ερασιτεχνισμός και αγραμματοσύνη κυριαρχούν στο νόμο για το ασφαλιστικό», «Οι συντάξεις θα ξεκινούν από τα 180 ευρώ», «Τα νομοσχέδια τα μετέφραζαν από το google translate και δεν έβγαζαν νόημα», κατήγγειλε ο γενικός γραμματέας κοινωνικής ασφάλισης.  
Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Ρωμανιάς προχώρησε σε δηλώσεις-«βόμβα» καθώς εξηγούσε ότι δεν αντέχει να εφαρμόσει τα νέα μέτρα «Δε μπορώ να....
εφαρμόσω ένα νόμο τον οποίο δεν πιστεύω και για τον οποίο δεν με ρώτησαν καν. Μας έρχονταν από φίλους δημοσιογράφους συνέχεια σχέδια που άλλαζαν».
Με την κατάργηση της ελάχιστης εγγυημένης σύνταξης - είπε - θα βρεθούν άνθρωποι να παίρνουν σύνταξη 180 ευρώ. Στην κατηγορία αυτή είναι το 50% των συνταξιούχων του ΙΚΑ που παίρνουν τώρα τα 487 ευρώ, αλλά με τις αλλαγές που έρχονται θα δουν τις συντάξεις τους να μειώνονται δραματικά. Ζημιωμένοι είναι και όσοι είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης το 2014 και έκαναν αίτηση από την 1/1//2015. Όλοι αυτοί θα δουν τη σύνταξή τους να υπολογίζεται σύμφωνα με το νέο καθεστώς.
Κατήγγειλε πως το νομοσχέδιο είναι μεταφρασμένο από το google translate και σε πολλές περιπτώσεις δεν βγάζει νόημα, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς πως ήρθε έτοιμο γραμμένο στα αγγλικά από τους δανειστές και κάποιοι εδώ δεν μπήκαν καν στον κόπο να το μεταφράσουν...
Σχολιάζοντας τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό, τόνισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να δώσει 87 ευρώ σύνταξη σε ανάπηρο άνθρωπο, «γιατί αυτό νομοθετήθηκε». Παράλληλα υποστήριξε ότι το σχετικό νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται από ερασιτεχνισμό και αγραμματοσύνη. «Ασχολούμαι 40 χρόνια με την Κοινωνική Ασφάλιση, νομοσχέδιο γραμμένο με τέτοια αγραμματοσύνη, τέτοιο ερασιτεχνισμό, τέτοια άγνοια δεν έχω ξαναδεί. Είναι απίστευτο αυτό το νομοσχέδιο. Να σου λέει μέσα το πρώτο σχέδιο ότι στις μειωμένες συντάξεις σου κόβει 16% το μήνα; Στη συνέχεια το έκαναν 16% το χρόνο.», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών