Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015

Υπάρχει Αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος που δηλώσει συνταξιούχος τραπεζικός στα....51 του;!;!

Είναι σύνηθες να βλέπουμε άεργους και άκαπνους να αναλαμβάνουν θέσεις - κλειδιά στη Διοίκηση της χώρας και φυσικά να ηγούνται κομμάτων εξουσίας.
Αναντίρρητο είναι το γεγονός ότι όλοι οι Πρωθυπουργοί και οι Πρόεδροι των κομμάτων της μεταπολίτευσης, αποδεικνύονταν ότι ήταν επαγγελαμτίες - πολιτικοί, διορισμένοι στο κόμμα τους ή σε θέση Δημοσίου που απολάμβαναν παχυλές αμοιβές για να μην δουλεύουν!
Το παραπάνω εγκαινιάστηκε από τον "Εθνάρχη" Καραμανλή και τελειοποιήθηκε από το "καθεστώς ΠΑΣΟΚ".

Εσχάτως έχουμε ένα κωμικοτραγικό παράδειγμα Προέδρου κόμματος που είναι 51 ετών και δηλώνει....επίσημα και χωρίς αιδώ, συνταξιούχος τραπεζικός!!!

Αναφερόμαστε στη....
νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά που από το 1999 ασχολείται ενεργά με την πολιτική από διάφορες θέσεις αλλά όπως αποδεικνύεται διατηρούσε και θέση στελέχους στην Αγροτική Τράπεζα και.... συνταξιοδοτήθηκε!!!!

Τώρα αν κάποιος μπει στη διαδικασία και αναρωτηθεί πόσες εργατοώρες η Φώφη, όχι δούλεψε, έστω βρέθηκε στην καρέκλα του γραφείου της στο κατάστημα που υπαγόταν, ας απαντήσει και στο ερώτημα πόσες ώρες ο Σαμαράς, ο Μεϊμαράκης, ο Κουτσούμπας, και οι λοιποί έχουν εργαστεί στη ζωή της.

Και αυτή η ασχήμια, σε βάρος όλων των Ελλήνων θα συνεχίζεται έως ότου γίνει κατανοητό ότι ΜΟΝΟ ένα Εθνικό Κράτος μπορεί να βάλει τάξη και να δημιουργήσει δομές ώστε να έρθει η ανάπτυξη και όλα τα κακώς κείμενα και οι παρατυπίες να εκλείψουν.

Υ.Γ.
Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη Χώρα η Φώφη γιατί δεν παραιτείται από τη σύνταξή της στην Τράπεζα, αφού έχει τη βουλευτική αποζήμιωση...;!




1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ....
    ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΑ ΑΠΟ ΤΑ 35 ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ 15ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ
    ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΩΦΑΚΙ...ΜΠΑΡΔΟΝ..Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών