Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015

Ομολογία με πόνο από τα “Νέα”: Η περήφανη ελληνική νεολαία στηρίζει σύσσωμη την Χρυσή Αυγή!"


Ομολογία με πόνο από τα “Νέα”: Η περήφανη ελληνική νεολαία στηρίζει σύσσωμη την Χρυσή Αυγή!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όποιος ελέγχει τη νεότητα είναι και αυτός που θα ορίσει το μέλλον.
 
Τους πιο μύχιους φόβους της εξέφρασε η καθεστωτική εφημερίδα "Τα Νέα" με σημερινό της άρθρο για την στάση της ελληνικής νεολαίας απέναντι στο δημοψήφισμα. Όπως -προκύπτει από στατιστικές μελέτες η ελληνική νεολαία, το πιο δυναμικό και δημιουργικό κομμάτι του ελληνισμού, ψήφιζε μαζικά ΟΧΙ σε ποσοστό περίπου 75%.

Αυτό το συντριπτικό και περήφανο ΟΧΙ βέβαια προδόθηκε λίγες μέρες μετά από την νεομνημονιακή κυβέρνηση του Τσίπρα που είπε ένα δουλοπρεπές "Ναι" στην λιτότητα, την υποταγή και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
Ο τρόμος λοιπόν συλλήβδην του κατεστημένου είναι το πού θα...
κατευθυνθούν μαζικά οι προδομένοι νέοι της Πατρίδας μας που δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία και τον εμπαιγμό από τους εξωνημένους πολιτικάντηδες. Την απάντηση δίνει στην εφημερίδα η Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Παντείου, Αλεξάνδρα Κορωναίου:
"Πρώτο κόμμα στις επιλογές των νέων είχε αναδειχθεί στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερο η Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι ήδη κακός οιωνός και φοβάμαι ότι θα υπάρξει μια τάση προς τα εκεί. Η Χρυσή Αυγή θα φανεί ως το μόνο αντισυστημικό κόμμα. Ένα κόμμα με περηφάνεια".

Είναι σαφές πως η γνήσια Λαϊκή και Εθνικιστική πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής με την ώθηση της απροσκύνητης ελληνικής νεολαίας θα πρωτοστατήσει στον Αγώνα για την αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού και των διεθνών τοκογλύφων, ώστε να επανέλθει στην χώρα μας η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών