Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015

Η Θεανώ Φωτίου ομολογεί: "Εξαπατήσαμε το Λαό - Άλλα λέγαμε και θα εφαρμόσουμε μνημόνιο!"


Μεγάλες αλήθειες από την Θεανώ Φωτίου: Εξαπατήσαμε το Λαό - Άλλα λέγαμε και θα εφαρμόσουμε μνημόνιο!

Πολλές απορίες σχετικά με τα πολιτικά τεκταινόμενα έλυσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
Στην ομιλία του επί της κύρωσης της «συμφωνίας», ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε παρατηρήσει πως η αναφορά στο «μνημόνιο» είχε εξαφανιστεί, τόσο από τους συριζαίους, όσο και από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

«Βεβαίως είναι μνημόνιο η συμφωνία, και με μέτρα που έχουμε καταγγείλει, αλλά εδώ υπήρξε η μείζων επιλογή...», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός, σπάζοντας την εδώ και μήνες επιλογή του Σύριζα να γίνεται λόγος περί «συμφωνίας» και όχι περί ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, όπως είναι η πραγματικότητα.
Η Φωτίου, έλυσε και μία άλλη μεγάλη «απορία» του Λαού, αν δηλαδή οι συριζαίοι εξαπάτησαν τον Λαό με τα ψέμματά τους. Ιδού τι είπε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Το δηλώνουμε ότι....
άλλα λέγαμε και θα κάνουμε άλλα (...) Εμείς δεν επαιρόμαστε ότι έπρεπε να είχαμε εφεύρει το μνημόνιο αν δεν μας είχαν το είχαν επιβάλλει»
Αν μη τι άλλο, οφείλει κανείς να αναγνωρίσει την ειλικρίνεια στην παραδοχή ότι ο Ελληνικός Λαός εξαπατήθηκε από τους πολιτικούς απατεώνες του Σύριζα, οι οποίοι τώρα θα εφαρμόσουν ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Μόνο η Χρυσή Αυγή τολμά και λέει αλήθειες στον Ελληνικό Λαό, χαράσσοντας έναν δρόμο αντίστασης και αγώνα ενάντια στην ξενοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών