Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Το προφίλ των αρχηγών των κομμάτων στις εκλογές του 2015

Γράφει ο Αινείας

Είναι ίσως η πρώτη φορά που σε εκλογές έχει αποκρυσταλλωθεί πλήρως το προσωπείο των υποψήφιων αρχηγών των κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία.

Ξεκινώνοντας από τον πρώην Πρωθυπουργό, κο. Τσίπρα θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως ψεύτη, πολιτικό απατεώνα, υποταγμένο και δηλωσία που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό πολλάκις και έφερε το χειρότερο και πιο επαχθές Μνημόνιο των τελευταίων ετών, ενώ κατέστησε την Ελλάδα (πυριτιδα)αποθήκη λαθρομεταναστών, μετατράποντας τους ακρίτες μας σε μειονότητα και διαλύοντας τις τοπικές κοινωνίες με τους φόρους των.... Ελλήνων.

Στη συνέχεια έχουμε τον κο. Μεϊμαράκη, που ο επιθετικός προσδιορισμός που του ταιριάζει είναι η λέξη "ικέτης", "δειλός" και "μνημονιολάγνος". Ικέτης και δειλός καθώς έφθασε στο σημείο από...
τον τρόμο μου για τις εκλογές να ζητήσει μέχρι και από τον... κομμουνιστή Λαφαζάνη να κάνουν Κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ δείγμα του πόσο λάτρης του καταστροφικού Μνημονίου είναι το γεγονός ότι δεν δίστασε να ψηφίσει με όλη την κοινοβουλευτική του ομάδα το 3ο "αριστερό" Μνημόνιο γίνοντας κοινωνός της αθλιότερης συμφωνίας που έχει γίνει ποτέ.

Ο Λαφαζάνης ένας άμοιρος και ψεύτης υπερασπιστής του Μνημονίου, ως Υπουργός της "πρώτης φοράς Αριστεράς" πήρε την εντολή να κάνει ένα κόμμα ανάσχεσης του πλειοψηφικού αντιμνημονιακού ρεύματος καθώς η ψήφος θα διοχετεύονταν στα... άκρα. Από την πρώτη στιγμή δείχνει ένα άβουλο ον που εκφράζει μονάχα μια ισχνή κομμουνιστική μειοψηφία και όχι το λαό που θα τον ρένει με... ντομάτες στις εκλογές.

Ο Θεοδωράκης απέδειξε με τον πλέον ευκρινή τρόπο ότι είναι ένας άθλιος πολιτικάντης, υποταγμένος στους "νταβατζήδες" και εκφράζει πια μονάχα τους... στυγνούς μνημονιολάγνους, ανθέλληνες. Ένας υποκριτής που θυσιάζει τον ελληνικό λαό προς τέρψιν των τοκογλύφων, εγχώριων και ξένων και σύντομα θα πάρει αυτό που του αξίζει από τον ελληνικό λαό.

Για το σταλινικό απολίθωμα του ΚΚΕ, και τον άεργο Κουτσούμπα, που ψήφισε "Ναι" με τη στάση του στο μνημόνιο και στο δημοψήφισμα, δείχνοντας το πλήρες αντιεργατικό του προσωπείο με τις απολύσεις υπαλλήλων του και την πώληση του 902 σε off shore εταιρεία, θα μείνει, στο...3%.

Απέναντι σε αυτά τα σκύβαλα του "αντισυνταγματικού τόξου" στέκει αγέρωχος ο ηγέτης του "αντιμνημονιακού μετώπου", του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα. του "Ναι" στην Εθνική παραγωγή και την Εθνική Κυριαρχία. Του Αγωνιστή για να έρθει ξανά η Ελλάδα στους Έλληνες. Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή θα σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών και θα φέρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για την Ελλάδα και το ΈΘνος μας. 

Τέλος για τους Καμμένους - Γεννηματά - Λεβέντηδες - Κωνσταντοπούλου και λοιπούς απίθανους, θεωρούμε απίθανο να μπουν στη Βουλή και δεν ασχολούμαστε μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών