Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; Λαθρομετανάστες ποδοπάτησαν γυναίκα αστυνομικό στη Λέσβο!


Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; Λαθρομετανάστες ποδοπάτησαν γυναίκα αστυνομικό στη Λέσβο!

Με θλάσεις στον αυχένα και στο δεξί της χέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης γυναίκα αστυνομικός, η οποία ποδοπατήθηκε από εκατοντάδες λαθρομετανάστες στο χώρο του παλαιού στρατοπέδου όπου στεγάζεται το Κέντρο Ταυτοποίησης.
Το περιστατικό το οποίο απέκρυψαν επιμελώς οι λακέδες του εργολαβικού «ανθρωπισμού» και τα δημοσιογραφικά τους ανδρείκελα, συνέβη αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, περί ώρα 11 το βράδυ της Κυριακής, ένας όχλος 150 περίπου λαθρομεταναστών εισέβαλε βίαια στο χώρο του στρατοπέδου, εγκλωβίζοντας αρχικά και ποδοπατώντας ακολούθως την αστυνομικό η οποία εκτελούσε τη βάρδιά της!
Αποδεικνύεται επί της ουσίας στην καθημερινότητα, η....
προειδοποίηση τόσο των αρχών όσο και των αστυνομικών των νησιών του Αιγαίου, οι οποίοι έχουν δημοσίως και μέσω επιστολών ακόμη και προς τον πρωθυπουργό επισημάνει τους φόβους τους για ανεξέλεγκτες καταστάσεις, χρησιμοποιώντας την ενδεικτική φράση «υπάρχει κίνδυνος να χυθεί αίμα».
Παρά τις σαφείς προειδοποιήσεις όμως, η αντεθνική κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ επιμένει όχι μόνο να αδιαφορεί περιφρονητικά για τις απεγνωσμένες εκκλήσεις των αρχών και των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου, αλλά επιπλέον ενθαρρύνει την εισβολή ακόμη περισσότερων λαθρομεταναστών, καθιστώντας την κατάσταση χαοτική και εξόχως επικίνδυνη!
Εν κατακλείδι, πόσο ασφαλείς μπορεί να αισθάνονται οι Έλληνες πολίτες των νησιών του Αιγαίου, όταν ακόμη και οι αστυνομικοί που υπηρετούν σ' αυτά βρίσκονται υπό τη συνεχή απειλή των διαθέσεων των λαθροεισβολέων;
Διόλου τυχαία ως εκ τούτου, η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στην Κω η οποία αντιμετωπίστηκε από εκατοντάδες κατοίκους της νήσου με το γεμάτο αγωνία «Σώστε μας»!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών