Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Κραυγή αγωνίας “Εφημερίδας Συντακτών” προς ΝΔ: Κύριε Μεϊμαράκη προσοχή! Η Χρυσή Αυγή θα σας φάει όλες τις ψήφους!


Κραυγή αγωνίας “Εφημερίδας Συντακτών” προς ΝΔ: Κύριε Μεϊμαράκη προσοχή! Η Χρυσή Αυγή θα σας φάει όλες τις ψήφους!

Το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει επισημάνει εδώ και δύο δεκαετίες ότι αποτελεί ασύμμετρη απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας, αποτελεί τον ρυθμιστικό παράγοντα που θα καθορίσει το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών.
Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση σε συνδυασμό με τα εθνοκτόνα Μνημόνια θα κρίνουν τις εκλογές, ζητήματα στα οποία η Χρυσή Αυγή έχει επιδείξει σθεναρή, σταθερή και συνεπής στάση.
Η διαφαινόμενη εκτόξευση των....
ποσοστών των Ελλήνων Εθνικιστών και η ολοένα αυξανόμενη ευρεία κοινωνική απήχηση του κόμματος, όπως αυτή καταγράφηκε και με την χθεσινή επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών στην Κω, συντάραξαν την αριστερίστικη "Εφημερίδα Συντακτών" που πρόστρεξε να συμβουλέψει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αλλάξει το τροπάριο στο μεταναστευτικό, γιατί η Χρυσή Αυγή θα του πάρει όλες τις ψήφους!
Έτσι, στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας σημειώνει χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στον προσωρινό αρχηγό της ΝΔ: "Αν παρακολουθήσει κάποιος τη γλώσσα που χρησιμοποιεί η ηγεσία της Ν.Δ. και τα στελέχη της για το σοβαρότατο προσφυγικό ζήτημα, είναι περίπου βέβαιο πως θα διαπιστώσει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης -ελλείψει προγραμματικών επιχειρημάτων- καταφεύγει στην ψηφοθηρική «εύκολη λύση» της καλλιέργειας και πάλι της πρωτόγονης και απάνθρωπης ξενοφοβίας.
«Η πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. σχετικά με το μεταναστευτικό -σημείωνε η τελευταία σχετική ανακοίνωση του κόμματος- διαλύει τη συνοχή της χώρας, υπονομεύει την εθνική κυριαρχία και αλλοιώνει τον πληθυσμό». Πάνω σ’ αυτό το πολύ «εθνικό» και «πατριωτικό» μοτίβο η Ν.Δ. χτίζει μέρα τη μέρα την κλασική κινδυνολογία που συνδέει τη μετακίνηση των προσφύγων, των διερχόμενων θυμάτων των άγριων πολέμων στη Μέση Ανατολή, την Αφρική κ.λπ, που οδεύουν προς τη δυτική και βόρεια Ευρώπη, με την εγκληματικότητα, τον τουρισμό, τη φτώχεια μας, την αλλοίωση του εθνικού και θρησκευτικού DNA... των Ελλήνων κ.λπ. Η λαϊκιστική αυτή πολιτική όχι μόνο χαϊδεύει τα αυτιά κάποιων τοπικών παραγόντων των νησιών, που προφανώς ξεβολεύονται ως εποχικοί επιχειρηματίες από την ανθρωπιστική κρίση που φέρνουν οι πόλεμοι, αλλά ασφαλώς επαναφέρει συνολικά και σε μεγάλες δόσεις και πάλι το δηλητήριο της μισαλλοδοξίας στην κοινωνία και στο πολιτικό προσκήνιο. Και εκεί βεβαίως το copyright, την αυθεντική πατέντα της ξενοφοβικής βαρβαρότητας, έχει στα χέρια της η διεθνής, ευρωπαϊκή και φυσικά η ντόπια Ακροδεξιά όλων των αποχρώσεων, παρότι ακόμα και η Ανγκελα Μέρκελ ένιωσε την ανάγκη να καταδικάσει με σκληρή φρασεολογία προχθές τις επιθέσεις ακροδεξιών κατά μεταναστών στη Γερμανία.
Το χθεσινό δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής, μετά την επίσκεψη στελεχών της στην Κω, είναι αποκαλυπτικό: «Είναι τόσο οξύ το πρόβλημα στο νησί με την πλημμυρίδα λαθρομεταναστών και την ασύδοτη δράση τους, ώστε οι κάτοικοι του νησιού απηύθυναν στο κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής την απεγνωσμένη έκκληση που συνοψίζεται στη φράση “Σώστε μας”!». Τι θα πει αυτό το αθώο «σώστε μας» το γνωρίζουμε όλοι μας. Η ναζιστική γκρούπα το λέει κομψά πιο κάτω: «Οι βουλευτές δεσμεύτηκαν για την έμπρακτη (μήπως και αιματηρή;) στήριξη της Χρυσής Αυγής στον αγώνα των κατοίκων του νησιού, επισημαίνοντας πως στις προσεχείς εκλογές οι Έλληνες της Κω έχουν δύο επιλογές: είτε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει η Κως -και η υπόλοιπη Ελλάδα- Πακιστάν, είτε να στηρίξουν τη Χρυσή Αυγή για να γίνει η Κως ξανά Ελλάδα!». Κύριε Μεϊμαράκη, προσοχή".
Το πρόβλημα της "Εφημερίδας Συντακτών", η οποία έχει πρωτοστατήσει στην κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου προφανώς δεν είναι ο καλλιεργούμενος... ρατσισμός και η μισαλλοδοξία, αλλά η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής με την ταυτόχρονη κατάρρευση των ποσοστών της ψοφοδεξιάς.
Κι όσες συμβουλές και να δώσουν στον Βαγγέλα, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών