Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

Óõìâïýëéï ôùí ðïëéôéêþí áñ÷çãþí õðü ôïí Ðñüåäñï ôçò Äçìïêñáôßáò ôçí ÄåõôÝñá 6 Éïõëßïõ 2015.  (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά δεν παρέλαβε καν την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ήταν σαν να απέκοβε όλες τις γέφυρες με τα μνημονιακά κόμματα. Λες και πάμε σε εκλογές για να ξεκαθαρίσει ο Σύριζα τα εσωκομματικά του.  Σκοτίστηκαν οι Έλληνες τι θα κάνει ο Σύριζα. Επειδή όμως αχνοφαίνεται από τώρα η περίπτωση της μη αυτοδυναμίας κόμματος στις εκλογές, πολλοί κάνουν λόγο ότι ο κ. Τσίπρας καβάλησε το καλάμι. Η πορεία των πραγμάτων είναι πάντως αδιαμφισβήτητος μάρτυς. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τα κόμματα που εισέρχονται στη βουλή είναι Σύριζα, ΝΔ, Χ.Α, ΚΚΕ. ΛΑΕ, ΠΟΤΑΜΙ, με  ΠΑΣΟΚ και  ΑΝΕΛ να βρίσκονται σε οριακό σημείο. Προχθές ο κ. Παππάς του Σύριζα τόνισε ότι...
δεν θα κάνει συνεργασία με κανένα κόμμα, πράγμα που ουδείς πίστεψε, εκτός των αφελών. Κρατώντας ως δεδομένη την μη είσοδο των ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ στη βουλή, ο επόμενος που θα μπορούσε να συνεργαστεί με το Σύριζα είναι το ποτάμι. Αν τα ποσοστά του ποταμιού είναι τέτοια που δεν θα δίνουν την απαραίτητη αυτοδυναμία στο Σύριζα, τι θα γίνει; Ο επόμενος που θα πάρει σειρά για τη μεγάλη συγκυβέρνηση θα είναι η δεξιά.. Αν και αυτό θα αποτελέσει, όπως πολλοί υποστηρίζουν, την καταβαράθρωση της ήδη καθημαγμένης Ν.Δ .  Ήδη γράφονται πολλά αυτόν τον καιρό ότι, το νέο μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί μόνο από ένα κόμμα. Ότι πρέπει να βάλουν πλάτη όσα μνημονιακά κόμματα μπούν στη βουλή, μπας και εφαρμοστεί το μνημόνιο. Έτσι γράφεται, αλλά η κοινωνία δεν πάει σύμφωνα με τις γραφές των δημοσιογράφων, πάει σύμφωνα με την κατάντια της.
Επίσης, επειδή έχουμε να κάνουμε με αριστερούς, μη σας φανεί παράξενο αν δείτε συμμαχία και με τον Λαφαζάνη. Το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης θα ερμηνευτεί από τους αριστερούς, όπως εκείνοι γουστάρουν. Μπορεί να μας πουν αύριο ότι, ο λαός επέλεξε αντί της αυτοδυναμίας την εποικοδομητική συνεργασία με το τάδε κόμμα. Επίσης η άρνηση του κ. Τσίπρα να συναντηθεί με τον κ. Μεϊμαράκη , κάτι βέβαια που θα γίνει απαραίτητα μετά το πέρας των εκλογών, εκτός της αλαζονείας που δείχνει να μεγαλώνει στα χαρακτηριστικά του πρωθυπουργού, εκφράζει και την πεποίθηση ότι ο τελευταίος θέλει να αλώσει τους ψήφους της δεξιάς. Πάντως εκ των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, δεν υπάρχει κανείς που να θέλει εκλογές, μιας και είναι νωπή, ακόμη, η εντολή τους για το τρίτο μνημόνιο. Και μην σας προκαλεί εντύπωση  η ηρεμία του κυβερνώντος κόμματος, μιας κι εκεί έχουν αρχίσει να βαράνε νταούλια υποχώρησης.
Πολλά τα σενάρια για το προεκλογικό τοπίο. Σενάριο πάντως δεν αποτελεί η άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου, και η οποία άνοδος θα αποτελέσει πάλι έναν άθλο εκ μέρους των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο άθλος έγκειται απ’ τη μία στο γεγονός του αποκλεισμού, αρκετών εκ της ηγετικής ομάδος, από την επικοινωνία τους με τους ψηφοφόρους, λόγω αντισυνταγματικών  περιοριστικών μέτρων, και απ’ την άλλη στον αποκλεισμό που υφίστανται όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, από τις ενημερωτικές πολιτικές εκπομπές των ΜΜΕ, κάτι που και αυτό είναι αντισυνταγματικό. Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια, όπως λέγει και ο θυμόσοφος λαός μας. Οι επιθέσεις πάντως στη Χρυσή Αυγή, είτε με χαρακτηρισμούς που πλέον έχουν ξεφτίσει, είτε με βομβιστικές επιθέσεις, είτε με το κλίμα τρομοκρατίας από πλευράς μνημονιακών κομμάτων, είτε με ότι άλλο βάλει ο νους των αρρωστημένων μυαλών που μας διοικούν, θα έχουν πάλι ως αποτέλεσμα την άνοδο του κινήματός μας. Από εμάς τους απλούς ψηφοφόρους απαιτείται αγωνιστική εγρήγορση και πίστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών