Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Τραυλίζοντας ο Σταύρος Θεοδωράκης ομολογεί: «Φοβάμαι ότι οι Έλληνες γιγαντώνουν τη Χρυσή Αυγή»!


Ψυχρολουσία για τον Σταύρο Θεοδωράκη: «Φοβάμαι ότι οι Έλληνες γιγαντώνουν τη Χρυσή Αυγή»!

Σ' εκείνους τους δημοσιογράφους που προεξοφλούν με απόγνωση και απελπισία την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου, προστέθηκε και ο πρώην δημοσιογράφος του Μπόμπολα και νυν εκπρόσωπος του Σουλτς στην Ελλάδα, Σ. Θεοδωράκης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό των Επτανήσων, ο ποταμάκης εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για γιγάντωση των ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στις εκλογές.
Αφού καταλόγισε ευθύνες στη κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, τις οποίες χαρακτήρισε ως καταστροφικές διότι....
γνωρίζει ότι θα σημάνουν την κατάρρευση του μνημονιακού του μορφώματος, επικεντρώθηκε στο αναπόφευκτο ενδεχόμενο, το οποίο τρέμουν περισσότερο από κάθε τι άλλο, οι δανειστές και τοκογλύφοι εντολοδόχοι του στις Βρυξέλλες: την εκτίναξη των ποσοστών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!
Δήλωσε λοιπόν, ο άλλοτε τσανακογλείφτης των Σημίτη και Τζέφρυ και νυν αρχηγίσκος του μνημονιακού Ποταμιού: «Φοβάμαι για τη σύνθεση της Βουλής που θα προκύψει απ' αυτές τις εκλογές. Φοβάμαι μήπως έχουμε ενίσχυση των ακραίων δυνάμεων. Ενίσχυση των ανθρώπων που μιλούν για δραχμή. Των ανθρώπων με φασιστικές ιδέες»!
Όσο κι αν σε αβαντάρουν κανάλια, εφημερίδες και οι δανειστές Σταύρακα, δεν σε θέλει ο Λαός που αναζητά αυθεντικά λαϊκή και εθνική λύση. Οπότε, δυστυχώς για σένα και την ολιγαρχία του πλούτου αλλά ευτυχώς για την Πατρίδα και τους Έλληνες, οι φόβοι σου θα γίνουν πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών