Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015

Γελάει ο κόσμος... ΠΑΣΟΚ και το 0,47% της ΔΗΜΑΡ σε κοινή κάθοδο προς...την εξασφάλιση του 3%!!!


Σύμπραξη κλεφτοΠασόκ με την Ρημάδ: Όταν ο νεκρός συνάντησε τον πεθαμένο...

«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Την κλασσική αυτή ρήση θυμίζει η περιβόητη σύμπραξη, μεταξύ του νεκρού ΠΑΣΟΚ και της πεθαμένης ΔΗΜΑΡ.
Πραγματική κατάντια αποτελεί για το άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έδωσε πανηγυρικό τόνο στο ότι ένα ανύπαρκτο κομματίδιο του 0,49% θα συμμετάσχει από κοινού μαζί του στις εκλογές της 20ηςΣεπτεμβρίου. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε τόσο απελπιστική κατάσταση ώστε να προσπαθεί να πιάσει το πολυπόθητο 3% με κάθε τρόπο, μήπως και μπορέσει να εκπροσωπηθεί και στο επόμενο κοινοβούλιο.
Το γεγονός ότι...
ήρθε σε ισότιμους όρους συνεργασίας με την ΔΗΜΑΡ, η οποία έλαβε το 1/9 του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ, δείχνει το μέγεθος της απόγνωσης στην οποία βρίσκεται η Γεννηματά και η παρεούλα της. Και να έλεγε κανείς ότι αυτή η απόφαση της ΔΗΜΑΡ ήταν ομόφωνη. Το λέμε αυτό, γιατί μπορεί η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ να αποφάσισε το Σάββατο την εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό έγινε οριακά, αφού υπέρ ψήφισαν ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και άλλα 34 μέλη του οργάνου. Εναντίον τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος Φώτης Κουβέλης με άλλα 31 παρόντα στελέχη, ενώ κατά τάχθηκαν και εννέα μέλη που απουσίαζαν και γνωστοποίησαν το «όχι» με επιστολές τους. Οι απόντες δεν υπολογίστηκαν, το αποτέλεσμα έγειρε υπέρ της σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ και άρχισαν τα εσωκομματικά όργανα.
Με τη λήξη της συνεδρίασης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη ΔΗΜΑΡ τρία στελέχη, η πρώην βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη, η Αθηνά Μιχαλακέα και ο Χρήστος Πετράκος.
Ο όρος «χρεωκοπημένο μαγαζάκι», εκτός από το ΠΑΣΟΚ, περιγράφει πλήρως και την κατάντια της κομματικής έκφρασης της «ανανεωτικής αριστεράς», αφού ακόμα και στο τελείωμα τους ως φορέας κατάφεραν να διασπαστούν, πουλώντας το τομάρι τους οι μισοί στο ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι μισοί να είναι έτοιμοι να πράξουν το ίδιο προσχωρώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών