Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015

Bankingnews: Σαρωτική άνοδος της Χρυσής Αυγής σε επτακομματική βουλή - Η αλήθεια ενάντια στις μαϊμού δημοσκοπήσεις

Παραθέτουμε αυτούσια την εκλογική εκτίμηση του bankingnews:

Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα, δεν είναι απλά σίγουρο ή υπόθεση εργασίας. Είναι 1000% δεδομένο και θα είναι το μόνο κόμμα με σαφή και ξεκάθαρη αύξηση ποσοστών. Όμως η έκπληξη δεν είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα αλλά το ποσοστό που θα λάβει στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεκινάει με βάση το 6,28% που είχε λάβει στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αλλά με βάση περίπου το 8% με προοπτική να φθάσει στο 9% λόγω υψηλής συσπείρωσης και κυρίως εισροών από όλα τα κόμματα. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τρίτη επιλογή όσων ψηφοφόρων ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εξετάζουν τώρα και άλλες επιλογές μετά την Λαϊκή Ενότητα και την ΝΔ.

Η Χρυσή Αυγή αλώνει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ παίρνει ποσοστό και από την ΝΔ. Η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα έχει καθαρή αύξηση ποσοστών μεταξύ...
25% με 40% (από 6,28% στο 8% με 9%) και το εντυπωσιακό όλων συνεχίζει να παραμένει αποκλεισμένη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η Χρυσή Αυγή ωστόσο πρέπει να χρησιμοποιήσει την νέα της επιτυχία με στόχο να μετεξελιχθεί από ένα κόμμα που καταγγέλλει τα λάθη των κυβερνήσεων σε ένα κόμμα με κυβερνητικές προτάσεις για όλα τα μείζονα ζητήματα.

Οι εκλογές πλησιάζουν και δεν θα πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες, η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα κόντρα στην μανία πολλών να την αποδεκατίσουν. Οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν την πραγματική δυναμική της Χρυσής Αυγής, γενικώς υπάρχει «γραμμή» να μην δημοσιοποιούν την πρόθεση ψήφου οι οπαδοί, όχι λόγω φόβου αλλά σκόπιμης παραπλάνησης. Από τα κόμματα που υπήρχαν στην Βουλή πλην της Λαϊκής Ενότητας που ξεκινάει από μηδενική βάση, η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα σημειώσει την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τάσεις αλλά ποια είναι η εκτίμηση ενός πολύπειρου πολιτικού; Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ δεν θα είναι 1% ή 2% αλλά πάνω από 5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Τα σενάρια περί αυτοδυναμίας ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοησίες.  Η ΝΔ θα κινηθεί οριακά χαμηλότερα των ποσοστών του Ιανουαρίου, σε γενικές γραμμές θα τα πάει καλά. Η Χρυσή Αυγή θα έχει σημαντική άνοδο, το μόνο κόμμα που θα καταγράψει άνοδο.

Το Ποτάμι αποκαθηλώνεται, έχει αποσυσπειρωθεί και χάσει την δυναμική του, μπορεί να σημειώσει και μείωση ποσοστών.  Η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι στο 10% αλλά στο 5%. Το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει κοντά ή κάτω από τα ποσοστά του Ιανουαρίου του 2015. Το ΚΚΕ θα παραμείνει στάσιμο. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα μπουν στην Βουλή. Το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων δεν θα μπει στην Βουλή. Η νέα Βουλή δεν θα είναι 9κομματική ή 8κομματική αλλά 7κομματική. Βγαίνουν οι ΑΝΕΛ και μπαίνει ο Λαφαζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών