Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015

Διαλύθηκε η Νεολαία Σύριζα! - Μόνη ακλόνητη δύναμη που εκφράζει τους νέους η Χρυσή Αυγή

Τρόμο είχαν προκαλέσει παλαιότερες εκλογικές αναλύσεις που εμφάνιζαν την Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα στους νέους μεταξύ 18 – 24 χρονών. Από τότε κύλισε πολύ «νερό» στο «αυλάκι» της πολιτικής ζωής του τόπου και υπεγράφη το Μνημόνιο της Αριστεράς. Μάλιστα υπεγράφη αμφιχείρως από σύσσωμο το καθεστώς, αφού ο Σύριζα συντάχτηκε με Πασόκ, ΝΔ, Ποτάμι και Ανέλ σε αυτή την ασχήμια εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Η τελευταία εξέλιξη στην πολυδιάσπαση του κυβερνητικού συνασπισμού, ο οποίος βιώνει την πασοκοποίησή του, είναι ότι ο Τσίπρας έχασε την νεολαία του κόμματός του. Βεβαίως δεν είναι ακριβής ο όρος «νεολαία» όταν απευθύνεται στον εν λόγω εσμό αριστεριστών, απάτριδων και ανυπότακτων… ετών 40, όμως τον χρησιμοποιούμε χάριν «ευκολίας».

Η είδηση αναφέρει, λοιπόν, ότι συνεδρίασαν τα αρμόδια όργανα της εν λόγω «νεολαίας» και αποφασίστηκε...
κατά πλειοψηφία η αποχώρησή τους από τον Σύριζα. Έτσι ολόκληρος ο συγκεκριμένος τομέας αποσπάται από το κυβερνών κόμμα, ενώ όσοι απομείνουν θα ενταχθούν απευθείας στο κόμμα, χωρίς την παρεμβολή νεολαιίστικου σχηματισμού.

Αυτό σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πολιτικό Κίνημα στη Χώρα με Νεολαία ακμάζουσα και πρωτοπόρα στον Εθνικό και Κοινωνικό Αγώνα, το Μέτωπο Νεολαίας. Ο Σύριζα, όπως προείπαμε, δεν διαθέτει πλέον νεολαία. Το Πασόκ, αντίστοιχα, πλέον δεν διαθέτει κανένα τμήμα, πόσο μάλλον νεολαίας, ενώ η ΔΑΠ είναι μονάχα για πάρτι και εκφράζει ξεκάθαρα τους πολλαπλούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ελληνική Νεολαία. Ουδείς λόγος μπορεί να γίνει, βεβαίως, για τμήματα νεολαίας στους Ανέλ και το Ποτάμι.

Αναμένεται, λοιπόν, να έχουμε νέες δακρύβρεχτες αναλύσεις για το πώς η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα στους νέους στις επικείμενες εκλογές. Οι ταγοί του καθεστώτος, όμως, δεν θα πρέπει να τρέφουν αυταπάτες. Η Χρυσή Αυγή είναι το πρώτο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία επειδή είναι το μέλλον του τόπου. Επειδή εκφράζει την Βούληση των Νέων να ζήσουν σε μία Ελλάδα ελληνική, χωρίς λαμόγια, χωρίς κλέφτες και απατεώνες που με τα μνημόνιά τους καταστρέφουν το μέλλον της Ελληνικής Νεολαίας.

Είμαστε το Αύριο και είσαστε το Χθες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών