Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015

ΨΗΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ «ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτή τη φορά, είναι τόσο σίγουρη και αναπότρεπτη η μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής, που δεν την αμφισβητούν ούτε και οι εταίρες δημοσκοπήσεων, παρότι προσπαθούν να την… ψαλιδίσουν, με τους γνωστούς τρόπους.

Έτσι, σε δύο ακόμα δημοσκοπήσεις (με ή χωρίς εισαγωγικά) που δημοσιεύθηκαν στο «Βήμα» και το «Πρώτο Θέμα», η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα με «καθαρή» διαφορά από το τέταρτο, ενώ τα ποσοστά της ξεπερνούν με αναγωγή επί της λεγόμενης «αδιευκρίνιστης» ψήφου το 8%.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «ΒΗΜΑ» της Κυριακής,...
ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,3% και ακολουθεί η ΝΔ με 24,2%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 6,8% κι ακολουθούν το Ποτάμι με 5,5, το ΚΚΕ με 5%, η Λαϊκή Ενότητα με 4,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, η Ένωση Κεντρώων με 3,3% και οι ΑΝΕΛ με 3%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 13,2%.

Κάπα Research

Στην δημοσκόπηση της Alco για το «Πρώτο Θέμα», προηγείται  ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,6% έναντι 22,1% της δεύτερης Ν.Δ.. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,3%, το Ποτάμι με 5,1%, το ΚΚΕ με 4,7% το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, η Λαϊκή Ενότητα 4%, και η Ένωση Κεντρώων 3%. Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με ποσοστό 2,4%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 13,6%.

dimosk1

(ΥΓ): Βεβαίως, υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες, που αναφέρουν ότι τα πραγματικά ευρήματα των εταίρων δημοσκοπήσεων για την Χρυσή Αυγή ξεπερνούν το 10%. Και ότι, οι εταίρες κάνουν… κοπτοραπτική, αφαιρώντας ποσοστά από την Χρυσή Αυγή και προσθέτοντάς τα στο κόμμα του Καμμένου και στο κόμμα του Λεβέντη. Ωστόσο, ο κόσμος δεν ξεγελιέται. Διότι, θυμάται ότι και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ήταν –τουλάχιστον- 2 μονάδες πιο πάνω απ’ αυτά που εμφανίζονταν στις δημοσκοπήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών