Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015

Η Ντόρα ομολόγησε πως κοντοζυγώνει η ώρα της «μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης» Σύριζα με ΝΔ


Η Ντόρα ομολόγησε πως κοντοζυγώνει η ώρα της «μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης» Σύριζα με ΝΔ

Μπορεί προεκλογικά και τα δύο κόμματα να διατρανώνουν σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν, όμως είναι εξαιρετικά πιθανό ότι μετά τις εκλογές θα γίνει πραγματικότητα η μεγάλη μνημονιακή σύγκλιση και συγκυβέρνηση, προκειμένου να εφαρμοστεί το σκληρό μνημόνιο της αριστεράς.
Τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μεϊμαράκης τώρα διασταυρώνουν λεκτικά τα ξίφη τους, όμως τα ίδια έλεγαν και Βενιζέλος - Σαμαράς λίγο πριν συνεργαστούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Το σχέδιο είναι να υπάρξει πόλωση μέχρι τις εκλογές, ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά της ΝΔ και του Σύριζα και ακολούθως θα υπάρξει η μεγάλη κωλοτούμπα και θα συνεργαστούν.
Αυτό, θυμίζουμε, το λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια. Μάλιστα το....
γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε για την επικείμενη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τμήμα της δικογραφίας - τερατούργημα ως «προπαγάνδα». Εν τέλει, η «προπαγάνδα» έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικότητα, αφού μέχρι και η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε σχετικές δηλώσεις.
Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στην Real News του παλιού οννεδίτη και νυν συριζαίου, Χατζηνικολάου, η Μπακογιάννη δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να μπορεί να «συνεργαστεί και με το ΣΥΡΙΖΑ» μετά τις εκλογές.
Ήδη αυτή η σύγκλιση πραγματοποιείται και η Μπακογιάννη ουσιαστικά παριστάνει τον «προφήτη», ενώ στην ουσία είναι «λαγός» των εξελίξεων. Δεν είναι μόνο η προγραμματική σύγκλιση στην υπογραφή και εφαρμογή των μνημονίων, ούτε το γεγονός ότι τόσο η ΝΔ, όσο και ο Σύριζα, εχθρεύονται τον Ελληνισμό προωθώντας την διαγραφή της ιστορικής μνήμης και την πλημμύρα των λαθρομεταναστών.
Είναι και το γεγονός ότι ο… Βαγγέλας βρίσκει «συμπαθέστατο» τον Τσίπρα και ήδη έχουν μία δοκιμασμένη συνεργασία στην υπερψήφιση νομοσχεδίων εναντίον των Ελλήνων.
Θυμίζουμε ενδεικτικά ότι πέραν του Μνημονίου 3, η ΝΔ συνυπέγραψε και την τροπολογία για το τζαμί στον Βοτανικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών