Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015

ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ: «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ»


Γράφει ο Αντίοχος

Σας έλλειψε η συνήθης από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις… τερατολογία περί την Χρυσή Αυγή; Ε, λοιπόν, η τερατολογία είναι και πάλι εδώ, με πρωτοβουλία γνωστού αριστερού αρθρογράφου (Γιάννη Παντελάκη) της ιστοσελίδας του ποταμίσιου (και… Μπομπολίσιου) προέδρου Σταύρου, που βλέπει την κατά πολύ ανεβασμένη Χρυσή Αυγή με τα… κιάλια.   

«Θα μιλήσουν για το τέρας;», είναι ο τίτλος του παραληρήματός του, το οποίο όμως αξίζει τον κόπο να διαβάσετε, για να δείτε τα αδιέξοδα του συστήματος με την Χρυσή Αυγή:

«Ανάμεσα στις μάλλον ανιαρές αντιπαραθέσεις, κόντρες και κραυγές της προεκλογικής περιόδου, ακούμε να συζητάνε σχεδόν για τα πάντα. Εκτός από ένα. Την αντοχή που δείχνει...
το νεοναζιστικό μόρφωμα παρά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για την δράση και ιδεολογία του. Είναι ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, είναι ένα ανησυχητικό φαινόμενο, αλλά ως φαίνεται ο δημόσιος διάλογος δεν έχει πια λόγια καταδίκης γι’ αυτό. Προτεραιότητα η πρωτιά, οι συνεργασίες, η είσοδος στη Βουλή, οι κομματικές ζυμώσεις. Και αγνοείται μία από τις πιο επικίνδυνες εκφράσεις της νεοελληνικής κοινωνίας.

Η πραγματικότητα, δυστυχώς, δείχνει πως οι νεοφασίστες ήρθαν για να μείνουν. Κανένας δεν ξέρει αν θα διατηρήσουν το 6,28% και τις 17 έδρες που πήραν στις εκλογές  του Ιανουαρίου. Αν θα μειώσουν ή αυξήσουν την επιρροή τους. Αυτό που ξέρουμε, ωστόσο, είναι πως σχεδόν σε όλες τις μετρήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα (με εξαίρεση μία μόνο), οι νεοναζιστές παίρνουν την τρίτη θέση! Και μάλιστα με διόλου ευκαταφρόνητα ποσοστά που ξεκινάνε από το 5,1% και φτάνουν ως το 6,5%. Με δεδομένη την αύξηση συσπείρωσης που θα έχουν όλα τα κόμματα όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, τα ποσοστά και των νεοφασιστών αναμένεται να αυξηθούν. Εκτός και αν…

Εκτός και αν οι πολιτικές δυνάμεις αποφασίσουν να περιλάβουν στην προεκλογική ατζέντα τους και αναφορές για τον κίνδυνο από το συγκεκριμένο τέρας. Εκτός αν σκεφτούν πως ό,τι κι αν συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα, δεν της ταιριάζει να παίρνουν την τρίτη θέση οι νεοφασίστες με τον μισό κώδικα ποινικής δικονομίας στην πλάτη τους. Εκτός και αν δώσουν μια μικρή έστω σημασία στον επικίνδυνο αυτό εσμό και αγνοήσουν το όποιο πολιτικό κόστος υπάρχει αποδοκιμάζοντας με ευθύ τρόπο όσους σκέφτονται να επιλέξουν στις κάλπες τους Χρυσαυγίτες.

Θυμόμαστε όλοι πως στις τελευταίες εκλογές, με μικρές μόνο εξαιρέσεις, οι πολιτικές δυνάμεις επαναλάμβαναν τις θεωρίες για τους παραπλανημένους ψηφοφόρους αποφεύγοντας να μιλήσουν για απόλυτα συνειδητοποιημένους ακροδεξιούς οι οποίοι πρέπει να περιορισθούν. Κάποιοι το έκαναν για να χαϊδέψουν αυτιά ψηφοφόρων, κάποιοι γιατί το πίστευαν. Δεν έχουν λόγους να το επαναλάβουν. Όσο κι αν πολιτικές συμπεριφορές κομμάτων και προσώπων έχουν παίξει ρόλο στην ανάδειξη αυτού του φρικαλέου φαινομένου, όσο κι αν κάποιοι ερωτοτρόπησαν πολιτικά μαζί τους, υπάρχει σήμερα απόλυτη ανάγκη μαζικής καταδίκης τους…».

(ΥΓ): Ας το πάρουν απόφαση οι διάφοροι συστημικοί κι ας μην ψάχνουν για δικαιολογίες και άλλοθι: η Χρυσή Αυγή αντέχει στις διώξεις, τις φυλακίσεις, τον ποταμό λάσπης, την συνωμοσία της σιωπής και όλα τ’ άλλα καμώματα του συστήματος, γιατί έχει αυτά που στερούνται οι άλλοι: Αρχηγό, Αρχές και Ιδεολογία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών