Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

ANTINEWS: ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ!

nea_dhmokratia
Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ στην νουδούλα το νέο πεδίο αντιπαράθεσης των μνηστήρων της αρχηγικής πολυθρόνας είναι το αν θα γίνει… debate μεταξύ τους (με τον γραφικό Μπουμπούκο να λυσσάει υπέρ της διεξαγωγής του…), ακόμα και όσοι από τους τελευταίους πιστούς της βλέπουν τα πράγματα καθαρά, μιλάνε πλέον για την «πασοκοποίηση» (διάλυση) που έρχεται αναπόφευκτα.
Έτσι, το γνωστό antinews, αφού κρίνει όλους τους μνηστήρες βγάζοντας το συμπέρασμα πως είναι «παρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον», προβλέπει ότι «Δυστυχώς έρχονται πιο δύσκολες ημέρες για τη ΝΔ».
Ιδού η… προαναγγελία του… βέβαιου θανάτου της νουδούλας:
«Κι εδώ είναι το μείζον πρόβλημα για....
την παράταξη. Κανείς δεν μπορεί να τραβήξει το άρμα του κόμματος σε βάθος χρόνου. Ακόμη και ο Βαγγέλας να βγει ή ο Τζίτζι, θα είναι πρόεδροι με ημερομηνία λήξεως. Δεν είναι αυτό που χρειάζεται η ΝΔ. Δεν είναι αυτό που προσδοκούν οι πολίτες, Νεοδημοκράτες και μη.
Η κεντροδεξιά παράταξη βουλιάζει στην ασάφεια, την αβεβαιότητα, την έλλειψη διακριτών γραμμών. Δεν πείθουν ότι έχουν σύγχρονο πολιτικό λόγο, όραμα, συνέχεια αλλά και σύνθεση του νέου με το παλιό.
Το μεγάλο πρόβλημα για τη ΝΔ δεν είναι οι ημέρες μέχρι τις εκλογές. Το πρόβλημα είναι οι επόμενοι μήνες όταν θα κληθεί αυτό το κόμμα το οποίο έπρεπε να έχει διαλυθεί, να διαχειριστεί μια πρωτοφανή οικονομική και πολιτική κρίση. Ποιοι θα μπουν μπροστά για να σώσουν τη χώρα; Αυτοί που δεν μπορούν ούτε έναν σοβαρό προεκλογικό αγώνα να κάνουν;
Δυστυχώς έρχονται πιο δύσκολες ημέρες για τη ΝΔ».
(ΥΓ): Καλά… σαράντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών